Όταν το μεσημέρι της Κυριακής (04/04) ο ΠΑΟΚ έφευγε από τη Λεωφόρο με βαριά ήττα 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ελάχιστοι περίμεναν ότι κάποια άλλη ομάδα (η ΑΕΚ) θα έχει ένα πολύ πιο δύσκολο αποτέλεσμα να διαχειριστεί. Ωστόσο, ήρθε το 1-5 στο ΟΑΚΑ με «θύτη» τον Ολυμπιακό για να αποδείξει ότι υπάρχουν και χειρότερα…

Μάλιστα, όλα αυτά έγιναν ενόψει του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (07/04, 20:00) μεταξύ των δύο «δικεφάλων» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Και εάν για την Ένωση τα πράγματα είναι πολύ ρευστά όσον αφορά την κατάσταση στον πάγκο, στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Παρά τον προβληματισμό που υπάρχει προς το πρόσωπο του Πάμλπο Γκαρσία, δεν τίθεται ζήτημα απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία. Άλλωστε, ο Ουρουγουανός ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, κάτι που του δίνει πόντους.

Ο 44χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του ήταν και εκείνοι αρκετά προβληματισμένοι μετά το τέλος του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό πως παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο για αρκετά λεπτά μετά από το φινάλε. Οι «ασπρόμαυροι» συζήτησαν για περίπου μισή ώρα όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι και κατόπιν μπήκαν στα αποδυτήρια.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα παραμένει στην Αθήνα, για να αποφεύγει τις μετακινήσεις, και σήμερα θα προπονηθεί σε γήπεδο της Αττικής που δεν έχει ανακοινωθεί (για ευνόητους λόγους).