Έπειτα από δέκα ήττες και μία ισοπαλία ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανανεώνοντας τις ελπίδες του για παραμονή.

Ο Κρητικοί καίγονταν για τους βαθμούς και το έδειξαν από την αρχή, αφού ήταν πιο απειλητικοί. Ο Σαρδινέρο, όμως, δεν μπορούσε να βρει στόχο, με τους Γιαννιώτες από την άλλη πλευρά να γίνονται επικίνδυνοι στο 39′ με το γυριστό σουτ του Ελευθεριάδη. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έβγαινε χωρίς γκολ, ήρθε αυτό στο 45+2′ για τον ΠΑΣ με την κοντινή προσπάθεα του Παμλίδη.

Το παιχνίδι είχε γίνει ακόμη πιο δύσκολο για τον ΟΦΗ, ο οποίος όμως κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52′ με εκπληκτικό «σκάψιμο» του Σαρδινέρο στον Λοντίγκιν και στο 61′ πήραν το προβάδισμα με το πέναλτι του Σολίς μετά το χέρι του Κάργα.

Και με το 2-1 να μένει ως το τέλος, οι Κρητικοί ελπίζουν και πάλι σε αποφυγή του υποβιβασμού.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς (76′ Μπαλογιάννης), Στάρτζεον (81′ Νοικοκυράκης), Γρίβας (46′ Σόουζα), Σαρδινέρο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέερσμαν, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Καρτάλης, Μπρένερ (57′ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (46′ Νάουμετς), Παμλίδης.