Για ακόμη τρία χρόνια αναμένεται ότι θα φορά το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Έτσι, ο αρχηγός της Ένωσης ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος που θα πατήσει το χορτάρι της «Αγιά Σοφιάς», όταν το γήπεδο της ομάδας ανοίξει τις πύλες του για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τον 30χρονο άσο για διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου, το οποίο θα έληγε το 2022. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, στις δύο πλευρές δεν χρειάστηκαν παραπάνω από 2 λεπτά για να δώσουν τα χέρια.

Οι υπογραφές θα πέσουν, όταν ο παίκτης επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του από την εθνική ομάδα.

Ο Μάνταλος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από την Ξάνθη, όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν ακόμα στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής. Έζησε όλη την πορεία μέχρι την κορυφή, την κατάκτηση του κυπέλλου (2016), του πρωταθλήματος (2018) και της επιστροφής στους ομίλους του Champions League (2018). Μια πορεία που σημαδεύτηκε και από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο, το Μάρτιο του 2015 κι τον Οκτώβριο του 2017.