Εκτός Εθνικής ομάδας παραμένουν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς, αφού δεν κλήθηκαν για τα παιχνίδια του Μαρτίου.

Στις 25 του μήνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στη Γρανάδα, στις 28 την Ονδούρα στην Τούμπα και στις 31 τη Γεωργία επίσης στην Τούμπα. α δύο παιχνίδια (Ισπανία κα Γεωργία) είναι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, το άλλο (Ονδούρα) είναι φιλικό.

Ο Τζον Φαν Σιπ, λοιπόν, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που κλήθηκαν και δεν υπάρχουν αυτά των Παπασταθόπουλου και Μανωλά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ήθελε να τους έχει στη διάθεσή του, αλλά αμφότεροι, όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγες μέρες, δεν επιθυμούσαν να επιστρέψουν και δεν επέστρεψαν τελικά.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο Τάσος Δουβίκας του Βόλου, ενώ μετά από καιρο είναι ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή οι Ντίνος Μαυροπάνος, Θανάσης Ανδρούτσος και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Παντελής Χατζηδιάκος, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας.