Το όνομα του Χρήστου Τζόλη έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος ομάδας του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ έρχεται και πάλι να απασχολήσει τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, και μάλιστα γίνεται λόγος για μια πρόταση αρκετά μεγάλη, που θα περιλαμβάνει και ένα σημαντικό… μπόντους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbal24.be, η κυρίαρχος στο βελγικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν και τον Μάικλ Κρμέντσικ ως αντάλλαγμα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης «ζητά 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Τζόλη. Στην Ελλάδα, λέγεται ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία στα 15 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ ως ελεύθερο.

Ο Κρμέντσικ που είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ, παραμένει μέρος της μεταγραφής του Τζόλη. Νωρίτερα, είχε γραφτεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει πρόταση που έφτανε στα 10 εκατομμυρία για τον Τζόλη, συν 50% μείωση σε πιθανή αγορά του Κρμέντσικ. Η Μπριζ ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Τσέχου επιθετικού».

Μένει να δούμε τι από αυτά θα επιβεβαιωθεί, ενώ είναι δεδομένο πως για τον νεαρό διεθνή επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα ευρωπαϊκά κλπαμπ, κάποια με πιο «βαρύ» όνομα από την Μπριζ.