Με γκολ των Σίτο και Λουίς Φερνάντες ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ και θα είναι στα πλέι οφ της Super League 1.

Στο 2ο λεπτό ο Κρμέντσικ είχε ευκαιρία για το 0-1 και στο 3ο ο Σίτο θα μπορούσε να κάνει το 1-0. Αυτό μάλλον αρκεί για να καταλάβει ο καθένας πώς μπήκαν στο ματς οι δύο ομάδες, οι οποίες συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά.

Τόσο οι γηπεδούχοι, ειδικά στο 25′ με το δοκάρι του Ρετζίς, όσο και οι φιλοξενούμενοι, κυρίως στο 35′ με το δοκάρι του Ουάρντα, θα μπορούσαν να σκοράρουν και τελικά το γκολ ήρθε στο 37′. Και ήταν για τον Αστέρα.

Το εξαιρετικό σουτ του Σίτο, μετά την μπαλιά του Κρέσπι, έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Τρίπολης, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Και όταν επέστρεψε από αυτά, φρόντισε να το εδραιώσει, πετυχαίνοντας το 2-0 στο 54′ με τον Λουίς Φερνάντες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αντέδρασε ρίχνοντας στο παιχνίδι και τους Καγκάβα και Μπάμπα, έχοντας βάλει ήδη τους Τζόλη και Α. Ζίβκοβιτς νωρίτερα, αλλά το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσε να απειλήσει παρά το γεγονός ότι ήταν συνεχώς στην επίθεση.

Τουλάχιστον όχι μέχρ το 84′, όταν ο Α. Ζίβκοβιτς με πολύ ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσιφτσή και μείωσε σε 2-1. Αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό, αφού στο 90′ ο Κρμέντσικ αστόχησε με κεφαλιά από πολύ καλή θέση, με τον Αστέρα να πανηγυρίζει την εξασφάλιση και μαθηματικά της συμμετοχής στα πλέι οφ και τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει να χάσει τη 2η θέση και να μείνει και στο -15 από τον Ολυμπιακό.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρετζίς, Σίτο (83′ Καπίγιο), Λουίς Φερνάντες (67′ Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63′ Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί (63′ Καγκάβα), Ουάρντα (83′ Σφιντέρσκι), Μουργκ (46′ Α. Ζίβκοβιτς), Λάμπρου (46′ Τζόλης), Κρμέντσικ.