Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Βόλος νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης και παρέμεινε στην 7η θέση της Super League 1.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημά του, είχε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες αφού έπαιζαν ανοιχτά και τελικά είχε και γκολ στο 33′. Η ανατροπή του Μπαρτόλο από τον Μπαξεβανίδη οδήγησε τον διαιτητή στο σημείο του πέναλτι, από όπου ο Δουβίκας έκανε το 1-0.

Ο Βόλος γενικά ήταν καλύτερος και επιβραβεύθηκε για αυτό και στο 52′, όταν η μπάλα κόντραρε μετά το σουτ του Ριένστρα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0, με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να αντιδράσει στη συνέχεια και να χάνει καλή ευκαιρία με τον Μουνιέ (75′).

Και κάπως έτσι, οι Θεσσαλοί πήγαν στους 30 βαθμούς και παραμένουν στην 7η θέση, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε στους 22, στο +12 από την προτελευταία θέση.

Βόλος: Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (86′ Σάντσες), Νίνης (66′ Τέκιο), Μαρτίνες (46′ Μπαριέντος), Περέα (59′ Ρενάτο Σάντος).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς (46′ Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (72′ Κάλισιρ), Κολ, Ιωαννίδης (59′ Μ. Φερνάντες), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72′ Μουνιέ), Φατιόν (59′ Λαγός).