Την πρόοδο των εργασιών στο κέντρο Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ διαπίστωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Συγκεκριμένα, αποξηλώνονται οι προσωρινές μεταλλικές κερκίδες, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί στο ανοιχτό κολυμβητήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αποξηλώνονται επίσης οι βατήρες του ανοιχτού καταδυτηρίου, το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ και θα μετατραπεί σε νέα πισίνα, ενώ θα κατασκευαστεί και νέα δεξαμενή, διαστάσεων 20×25μ. και βάθους 2 μέτρων.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, συνοδευόμενη από φωτογραφίες από την επίσκεψή του ο υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε -μεταξύ άλλων- ότι «το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ, με την ολοκλήρωση της ολικής αναβάθμισής του που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα είναι πλέον το μεγαλύτερο στην Ευρώπη».

Επίσης, σημείωσε πως «θα λειτουργούν 11 πισίνες! Από baby (2) και προπονητικές, μέχρι προθέρμανσης, καταδύσεων, αγωνιστικές κολύμβησης (2), πόλο, συγχρονισμένης, ΑμεΑ και κοινού».

Ο κ. Αυγενάκης, με την ανάρτησή του υπογράμμισε καταληκτικά για το έργο και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα: «ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ».

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο υφυπουργός: