Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό βάζοντας πέντε γκολ στον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Για τους Θεσσαλονικείς ήταν απαραίτητο το να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το 3-0 από τους ερυθρόλευκους πριν λίγες μέρες και το έκαναν με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία υποδέχθηκε αυτή του Τραϊανού Δέλλα και πήρε από νωρίς τον έλεγχο, έχοντας διπλή ευκαιρία στο 25′ με Σφιντέρσκι και Αουγκούστο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο αλλά όχι φάσεις, μέχρι που ήρθε το πρώτο γκολ…

Στο 39′ ο Μουργκ μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό για το 1-0, με τα πράγματα να απλοποιούνται πολύ για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Και η συνέχεια ήταν γεμάτη γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Στο 51′ ο Σβαμπ με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0, στο 57′ ο Ροντρίγκο έδωσε στον Τζόλη και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 3-0, στο 61′, από νέο λάθος του Αρσούρα, ο Σφιντέρσκι έκανε από κοντά το 4-0 και στο 90′ ο Πολωνός βρήκε ξανά δίχτυα, με κοντινό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Και κάπως έτσι, χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ έπιασε τον Άρη στην 3η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός παραμένει στη 12η, στο +2 από την προτελευταία Λαμία και στο +4 από την τελευταία ΑΕΛ.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Αουγκούστο (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς (65’ Ουάρντα), Τζόλης (65’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι.

Παναιτωλικός: Κνετ, Τζανακάκης, Μάλης, Τσότσαλιτς, Περέιρα, Ταχάρ (62’ Λιάβας, 75’ Ντάλσιο), Αρσούρα (62’ Μάσουρεκ), Μπαρμπόσα (67’ Μανθάτης), Τσιγγάρας, Αριγίμπι, Ντίας (66’ Βέργος).