Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Λάζλο Μπόλονι ήταν γεμάτος νεύρα μετά τη λήξη.

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με απουσίες στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες λόγω του κορονοϊού και τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, με συνέπεια να χάσουν έδαφος στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη. Γεγονός που τον εκνεύρισε αρκετά, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Εκεί, ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε για τη μεγάλη άδεια που έδωσε στους παίκτες του λόγω των εορτών, ο Ρουμάνος ήταν αγενής στην απάντησή του, λέγοντας προς τον δημοσιογράφο: «Αυτό που λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι ηλιθιότητα να μου κάνετε αυτήν την ερώτηση. Όταν ένας παίκτης θέλει να πάει να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια στη χώρα του, πώς εγώ θα του πω να μην πάει; Σε όλον τον κόσμο ουδείς γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε για ν’ αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Να σας πω ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπως ο Κουρμπέλης και ο Τζαβίδας που έμειναν εδώ».

Από εκεί και πέρα, ο Μπόλονι γενικά έδειχνε να τα έχει βάλει με όλους, δηλώνοντας τα εξής για το 0-0 με τον Αστέρα.

«Δώσαμε τη μάχη μας και αντιμετωπίσαμε τη μάχη με το υλικό που είχαμε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εάν δεν βλέπουμε στο πρόσωπό μου την απογοήτευση… Είμαι αρκετά ρεαλιστής για να ξέρω τι μπορώ να πάρω από αυτήν την ομάδα και προσπάθησα να μην είμαι πολύ έντονος στις δηλώσεις μου ή να κρύψω κάποια ένταση.

Θέλαμε να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα και θα μπορούσαμε. Δεν είμαι απογοητευμένος. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε. Υπήρξαν οι φάσεις που ο τερματοφύλακάς μας τις αντιμετώπισε, δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Κάναμε καλή προσπάθεια. Νέοι παίκτες που επέστρεψαν ήταν ικανοποιητικοί, όχι απολύτως, αλλά στάθηκαν στο ύψος τους.

Και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα δεν κατανοώ την απόφαση της λίγκας. Έχουμε πέντε παίκτες θύματα του κορονοϊού. Θα μου πείτε ο ένας είναι στη Βραζιλία, αλλά κι αυτός νοσεί. Έχουμε πέντε παίκτες. Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα;

Σε όλες τις ομάδες του κόσμου όταν σου λείπουν πέντε βασικοί παίκτες το αισθάνεσαι. Είναι από τα ματς που όλοι έχουν δίκιο και κανένας δεν έχει δίκιο. Μπορεί κι εγώ κι εσείς κι ο κύριος να λέει ότι έχει δίκιο κι όλοι να έχουν άδικο».