Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο τονΌλεγκ Ρέμπτσιουκ και τα ρεπορτάζ από Πορτογαλία προκαλούν αισιοδοξία.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ αγωνίζεται στην Πάσος Φερέιρα, με την Πόρτο όμως να διατηρεί ρήτρα επαναγοράς του. Αυτό μετατρέπει, θεωρητικά, τους «δράκους» σε φαβορί για την απόκτησή του, αλλά το θέμα είναι τι θέλει ο παίκτης. Και αυτό που θέλει, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Αυτό υποστηρίζουν σημερινά ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα, Πάουλο Μενέσες, δηλώνει τα παρακάτω για το θέμα.

«Η Πάσος Φερέιρα έλαβε πρόταση από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της, ενημέρωσε την Πόρτο για το δικαίωμά της να κάνει χρήση της ρήτρας. Η Πόρτο μας έχει πει ότι ενδιαφέρεται αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Μεγάλη σημασία έχει η απόφαση του παίκτη και θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία της Πόρτο και με τον παίκτη.

Θα πρέπει ό,τι είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα και να ληφθούν οι αποφάσεις άμεσα, ώστε να ξέρουμε τι θα κάνουμε κι εμείς. Θα πρέπει ο Ολεγκ να ξεκαθαρίσει άμεσα την κατάσταση, έχω μιλήσει μαζί του αλλά δεν θέλω να τον επηρεάσω. Δεν μπορώ όμως να ανεχτώ να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει το θέμα να τελειώσει».