Η αναβολή του αγώνα της Έβερτον κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους των Ζαχαρωτών, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα μόλις τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη.

Παρά τη «σφραγίδα» της Premier League στην απόφαση, κατόπιν αιτήματος των Πολιτών που εξακρίβωσαν πολλαπλά νέα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις τους, οι Τόφιζ δεν καλύφθηκαν και ζητούν «στο φως» όλα τα στοιχεία που απέστειλαν οι Πολίτες κι έπεισαν τη διοργανώτρια αρχή να αναβάλει τον αγώνα.

«Η Έβερτον λυπάται για την αναβολή του αγώνα, τόσο για τους 2.000 οπαδούς που θα έδιναν το παρών, όσο και για όλους τους υποστηρικτές μας. Ενώ η Έβερτον βάζει πάντα σε προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, θα ζητήσουμε πλήρη αποκάλυψη όλων των πληροφοριών που παρείχε η Μάντσεστερ Σίτι προς την Premier League, ώστε ο σύλλογος να κατανοήσει ξεκάθαρα γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.