Για απάτη του Λιονέλ Μέσι κάνουν λόγο αναγνώστες του διαδικτύου και φίλαθλοι μετά την φωτογραφία που ανέβασε, έχοντας στα πόδια του ένα μικρό παιδί.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο άσος της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του σε ένα παιδί-συνοδό ποδοσφαιριστή πριν την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, ο Μέσι αγνόησε τον μικρό θαυμαστή του που είχε απλώσει το χέρι του και περίμενε τον Αργεντινό σούπερ σταρ να του δώσει το δικό του. Ο Μέσι χαιρέτησε κατευθείαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τον πιτσιρίκο να μένει απορημένος.

Το βίντεο έκανε γρήγορα το γύρο του κόσμου και ο Μέσι κατηγορήθηκε για την στάση του. Λίγο αργότερα, ο άσος της Αργεντινής έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σνόμπαρε το παιδάκι.

Μάλιστα, στη συνέχεια κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τον Μέσι να κρατά στα πόδια του ένα παιδί, το οποίο παρουσιάζεται ότι ήταν αυτό από το ματς με την Βοσνία και πως ο 27χρονος άσος το αναζήτησε προκειμένου να το αποζημιώσει.

Ωστόσο, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, το παιδί στην φωτογραφία είναι αρκετά μεγαλύτερο και δεν έχει καμία σχέση με τον πιτσιρίκο που συνόδευε τους παίκτες στο ματς Αργεντινή-Βοσνία/Ερζεγοβίνη, κάτι που έχει επισημανθεί από τους αναγνώστες που κάνουν λόγο για «απάτη».

Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο αν η φωτογραφία είναι ανεβασμένη από τον Μέσι ή αν έχει δηλώσει πως το παιδί που έχει στα πόδια του ήταν το ίδιο με εκείνο της αναμέτρησης.

Πηγή: gazzetta.gr