Ηχηρές απουσίες, όπως αναμενόταν, είχε η κορυφαία 11αδα όλων των εποχών (Γιασίν- Καφού, Μαλντίνι, Μπεκενμπάουερ- Πελέ, Μαραντόνα,  Ματέους, Τσάβι- Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι, Ρονάλντο), του France Football, μετά από ψηφοφορία 140 δημοσιογράφων σε όλο τον κόσμο.

Από τον Πλατινί, στον Ζιντάν και τον Ντι Στέφανο και από τον Κρόιφ έως τον Ροναλντίνιο, αυτές είναι οι 10 κορυφαίες απουσίες, όπως τις επέλεξε η ισπανική εφημερίδα AS:

  1.  Ικερ Κασίγιας: Ένα Μουντιάλ, 2 Euro, 3 Champions League, 6 Πρωταθλήματα, 3 Μουντιάλ συλλόγων, 2 UEFA Super Cup και 2 copa del Rey, μεταξύ άλλων, καθιστούν τον Κασίγιας τον τερματοφύλακα με τα καλύτερα ρεκόρ στην ιστορία.
  2. Ρόμπερτο Κάρλος: Για πολλούς το καλύτερο αριστερό  μπακ στην ιστορία. Κατέκτησε ένα Μουντιάλ και τρία Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
  3. Σέρχιο Ράμος: Με τον Μπεκενμπάουερ ως μοναδικό κεντρικό αμυντικό είχε ελάχιστες πιθανότητες να είναι στην 11αδα.
  4. Μισέλ Πλατινί: Νικητής τριών «Ballon d’Or», αστέρι της Γιουβέντους και της Γαλλίας στη δεκαετία του ’80, κερδίζοντας ένα Champions League και ένα Euro.
  5.  Ζινεντίν Ζιντάν: Δύο γκολ σε έναν τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένα άλλο στον τελικό του Champions League και ατελείωτες εικόνες για την ιστορία.
  6. Αλφρέντο Ντι Στέφανο: Το France Football του έδωσε το «Ballon d’Or» του 20ου αιώνα. Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος σκόραρε σε πέντε τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.
  7. Γιόχαν Κρόιφ: Το αστέρι του Αγιαξ που κέρδισε 3 Κύπελλα Πρωταθλητριών τη δεκαετία του ’70, κυρίως εκείνος που παρουσίασε το μοντέρνο-επιθετικό ποδόσφαιρο στο Μουντιάλ του 1974
  8.  Ινιέστα: Η παρουσία του Τσάβι στην 11αδα, δημιουργεί ερωτηματικά για τον παίκτη που σημείωσε το πιο σημαντικό γκολ στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.
  9. Μάρκο Φαν Μπάστεν: Τα 3 βραβεία «Ballon d’Or» δεν ήταν αρκετά για να τον βάλουν στην 11αδα. Κέρδισε 2 Champions League με τη Μίλαν, ίσως ο καλύτερος καθαρός «9» στην ιστορία. Το γκολ εναντίον της ΕΣΣΔ στον τελικό του Euro 1988, είναι από τα ομορφότερα.
  10. Ροναλντίνιο: Το «χαμόγελο του ποδοσφαίρου» κατέκτησε όλους τους  φιλάθλους με τη μαγεία του.