Μπορεί η ΑΕΚ να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτό το διάστημα και ο Μάσιμο Καρέρα να είναι… στρυμωγμένος, ωστόσο από τη διοίκηση είναι αποφασισμένοι να τον στηρίξουν και μάλιστα έμπρακτα. Είναι δεδομένο ότι με τον Ιταλό τεχνικό ο «δικέφαλος» θα πάει τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (16/12) με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, μάλλον δεν θα περιοριστούν εκεί.

Κόντρα στις… φωνές περί άμεσης απομάκρυνσής του από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, εντός της ΠΑΕ εξακολουθούν να εκτιμούν τον 56χρονο προπονητή, που σήμερα συμπληρώνει ακριβώς έναν χρόνο στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Για τον λόγο αυτό, τα αμέσως προσεχή ματς -όχι φυσικά αυτό με τη Λέστερ- με Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό (εντός και εκτός έδρας) και Βόλο θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και του.

Η διοίκηση, πάντως, αναγνωρίζει πως χρειάζεται ενίσχυση στην αμυντική γραμμή. Είναι προφανές πως το πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ και στο κέντρο άμυνας είναι μεγάλο, γι’ αυτό και υπάρχει ήδη προγραμματισμός για απόκτηση παικτών στις δύο αυτές θέσεις, με αυτήν τον στόπερ να έχει ως μεγάλο φαβορί τον δοκιμασμένο και «ψημένο» για επιστροφή Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος είναι… φευγάτος από την Άντερλεχτ, έχει ρίξει ξανά «γέφυρες» επιστροφής στην ΑΕΚ και παρά τα εξωαγωνιστικά του ζητήματα, είναι δεδομένο πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα όχι μόνο τα μετόπισθεν, αλλά συνολικά το ρόστερ.