Ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την ήττα από την Ομόνοια και τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επισήμανε στη COSMOTE TV για:

Το πως είναι τα πράγματα μετά το ματς με την Ομόνοια: Δύσκολα είναι. Πονάει. Είχαμε πρόβλημα στην αρχή. Ξέρουμε πως η ταχύτητα είναι διαφορετική στην Ευρώπη. Είχαμε ευκαιρίες και κάποια κόρνερ. Τώρα μπορεί να λες πολλά. Στην αρχή είχαμε πρόβλημα. Πρεσάραμε ψηλά και δεν ήταν κοντά οι γραμμές. Βάλαμε το γκολ. Μετά στο β’ μέρος είχαμε ευκαιρία για το 2ο γκολ. Μείναμε ψηλά αλλά είχαμε πρόβλημα.

Το παιχνίδι με τους Κύπριους: Ναι ξέραμε πως με ισοπαλία δεν περνάμε. Κάναμε κάποιες αλλαγές. Βάλαμε επιθετικούς παίκτες. Ρισκάραμε στο κέντρο. Το γκολ που φάγαμε ήταν ατομικό λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πονάει διότι θέλαμε νίκη. Θέλει δουλειά.

Τους παίκτες που έβαλε η Ομόνοια και δεν ήταν βασικοί: Αυτοί που δεν παίζουν έχουν κίνητρο. Το ξέραμε. Πήγαν στραβά τα πράγματα. Ότι και να λέμε τώρα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Θέλαμε τη νίκη και για τον Νάσο, που ήταν εδώ η οικογένειά του. Για αυτό πονάει πιο πολύ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Θέλει δουλειά.

Πηγή; gazzetta.gr