Άτυχος στάθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι καθώς αποκόμισε μια κάκωση στον ώμο και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ, επέστρεψαν από την Τρίπολη και το πρωί της Δευτέρας (30/11) προπονήθηκαν στα Σπάτα, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης (03/11, 19:55) με την Μπράγκα, στο ΟΑΚΑ για το Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα είχε στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκτός από τον Έλντερ Λόπες, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του. Οπως επίσης δεν είχε και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο χθεσινό παιχνίδι (29/11) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς χτύπησε και αποκόμισε μια κάκωση στον ώμο  και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Το πρωί της Τρίτης (01/12) άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ θα υποβληθεί σε τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19, εν όψει του αγώνα με την Μπράγκα, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στις 11.30.

Πηγή: gazzetta.gr