Ένταση στο ΟΑΚΑ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του τρίτου τελικού της Α1 Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! Το θέμα με τα άτομα, που θα καθίσουν στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν πέρασε στα ψιλά για την «πράσινη» ΚΑΕ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κρατώντας τους κανονισμούς στα χέρια του ισχυριζόταν πως δεν θα δεχτεί να ξεκινήσει το παιχνίδι στην περίπτωση που δεν αποχωρήσουν άτομα, που δεν είναι διαπιστευμένα από τον πάγκο του Ολυμπιακού (Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος).

Έτσι, τη στιγμή που ξεκίνησε η παρουσίαση του Ολυμπιακού, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του «Τριφυλλιού» πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια μέχρι να λυθεί οριστικά το θέμα. Τελικά μετά από καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών, η λύση βρέθηκε και οι Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος θα παρακολουθήσουν τον τρίτο τελικό κανονικά από τον πάγκο, από τον οποίο θα αποχωρήσουν ένας φροντιστής και ένας μασέρ.

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.