O Μιραλάς έστειλε το μήνυμα παραμονής στο νέο λιμάνι της καρδιάς του, τονίζοντας στους Γάλλους ότι έχει βρει κάτι «ξεχωριστό και ιδιαίτερο» στον Ολυμπιακό.

Στον Πειραιά ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει και όλοι στην ομάδα έχουν να που να τα καλύτερα και για τη δουλειά και για τον χαρακτήρα του. Εκείνος πρόσφατα είχε δηλώσει ότι του αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με την ομάδα και την καριέρα του να απογειώνεται κάθε αγωνιστική, συντελούν στο να έχει ο Βέλγος στα χέρια του ένα σούπερ πακέτο. Τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε να ζητήσει κανείς; Δεν διστάζει λοιπόν να πει ορθά–κοφτά στους Γάλλους ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό:
«Αισθάνομαι καλά εδώ. Τώρα γίνονται συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας και τον μάνατζέρ μου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να μείνω εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος σύλλογος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια, αλλά πιστεύω ότι έχω βρει κάτι το ιδιαίτερο εδώ. Κάτι το ξεχωριστό. Και για αυτό θέλω να μείνω».
πηγή: gazzetta