Ο Λάζλο Μπόλονι «έκοψε» τον Γιάννη Μπουζούκη από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Στην αποστολή μπήκε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, παρά τις ενοχλήσεις στη μέση.

Ο μεσοεπιθετικός από την Πρέβεζα είχε ενημερωθεί από την Πέμπτη (19/11) πως θα έκανε προπόνηση σήμερα το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» μαζί με ένα γκρουπ επτά παικτών (Ιωαννίδης, Τζαβίδας, Οικονομάκης, Αθανασακόπουλος, Κονάν, Καραγιάννης, Σπ. Τζαβίδας), που δεν υπολογίζονταν για το ντέρμπι.

Σε μία λογική «αποφόρτισης» της απογευματινής, τελευταίας πριν από το «clasico», απογευματινής προπόνησης για να μπορεί να δουλέψει με λιγότερους παίκτες και πολύ πιο συγκεντρωμένα.

Σ’ αυτό το γκρουπ των «κομμένων» ήταν κι ο Μπουζούκης, που σ’ αυτή τη φάση φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στην «πρώτη γραμμή» των πλάνων του Ρουμάνου τεχνικού. Και μένει να φανεί αν θα μονιμοποιηθεί όλο αυτό και τις υπόλοιπες ημέρες.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι σε μικρό χώρο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό ακολούθησαν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία ο Μπεκ που έχει οστικό οίδημα, ενώ ο Αντονίτο έκανε ειδικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μπόλονι ανακοίνωσε τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.