Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη επί του Ρούμπλεφ αλλά και για το παιχνίδι με τον Ναδάλ που ακολουθεί στο ATP Finals του Λονδίνου.

Στο παιχνίδι της Πέμπτης (22:00, Cosmote Sport 6) μ’ αντίπαλο τον Ράφα Ναδάλ θα κριθεί η πρόκριση του πρωταθλητή του 2019, Στέφανου Τσιτσιπά, στα ημιτελικά του ATP Finals 2020 στο Λονδίνο.

Μετά από τη νίκη του επί του Αντρέι Ρούμπλεφ ο Έλληνας τενίστας έχει μπροστά του τον σπουδαίο Ισπανό και αυτός που θα βγει νικητής από την O2 Arena θ’ ακολουθήσει τον Ντομινίκ Τιμ στα ημιτελικά του Σαββάτου (21/11).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγη ώρα μετά από το παιχνίδι του με τον Ρώσο μίλησε αποκλειστικά στο Cosmote TV για τη νίκη αλλά και για το ματς πρόκληση με τον Ναδάλ:

«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

«Το παιχνίδι με τον Ρούμπλεφ παίχτηκε στα σερβίς γκέιμ. Ξεκίνησα πολύ δυνατά στο 1ο σερβίς και είχα καλές επιστροφές που μου έδωσαν πόντους. Στη συνέχεια ανέβηκε και βελτιώθηκε και ήταν πιο δύσκολο.

Ήξερα ότι είναι σε καλή κατάσταση και έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους σε αυτές τις επιφάνειες. Το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες.

Είναι αλήθεια ότι το ήθελα πολύ το παινχίδι. Έβαλα όλη μου τη συγκέντρωση. Ήμουν τυχερός στο τέλος στο 6-5 με το διπλό λάθος».

«Ευκαιρία το παιχνίδι με Ναδάλ»
Μιλώντας στη συνέχεια για τον αγώνα με τον Ναδάλ είπε: «Πρέπει να μπω στον αγώνα και να είμαι πιο τολμηρός και συγκεντρωμένος. Οι τακτικές μου να δουλέψουν καλά και να έχω καλό σερβίς.

Είναι πάρα πολύ έμπειρος ο Ράφα. Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να αποδείξω τις δυνατότητες μου. Θέλω να απολαύσω το παιχνίδι».

Στο φινάλε ευχαρίστησε τους Έλληνες που τον παρακολουθούν έστω και από την τηλεόραση: «Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που με υποστηρίζουν. Παίζω για μένα και φυσικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες και ελπίζω να πετύχω κάτι καλό».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ράφα Ναδάλ έπαιξαν για τελευταία φορά πάλι στην 3η ημέρα του ομίλου του ATP Finals 2019 με τον Ισπανό να επικρατεί με 2-1 σετ.

Πηγή: gazzetta.gr