Αυτό το καλοκαίρι όλος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα του στην εξωτική Βραζιλία και η Pepsi μας παρουσιάζει τη νέα Pepsi Max Ole με άρωμα εσπεριδοειδών, φέρνοντας μια γεύση βραζιλιάνικης αίσθησης στο ποτήρι μας!

Η νέα Pepsi Max Οle διατίθεται ήδη στην αγορά, σε περιορισμένη έκδοση, και καλεί τους καταναλωτές να την απολαύσουν ταξιδεύοντας νοερά μέσα από την ξεχωριστή της γεύση στους δρόμους της Βραζιλίας.

Στη χώρα που τα χρώματα και τα αρώματα των δρόμων δημιουργούν έντονες εικόνες και μυρωδιές, η Pepsi Max Ole γίνεται ο νέος οδηγός απόλαυσης. Η νέα Pepsi Max Ole είναι διαθέσιμη χωρίς ζάχαρη με ελάχιστες θερμίδες για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!

Στο πλαίσιο της άφιξης της Pepsi Max Ole στη χώρα μας, η Pepsi θα διεξάγει προωθητικές ενέργειες με όλα τα προϊόντα Pepsi, καθώς όλοι οι καταναλωτές θα κερδίζουν πλούσια δώρα, με το μεγαλύτερο δώρο ένα ταξίδι για δύο άτομα, σε όποιο προορισμό επιθυμεί ο νικητής!

Παράλληλα, η Pepsi πραγματοποιεί το λανσάρισμα της μεγαλύτερης παγκόσμιας καμπάνιας της με θέμα το ποδόσφαιρο, με αστέρες της στρογγυλής θεάς, όπως Leo Messi, Robin van Persie, David Luiz, Sergio Ramos, Sergio Agüero, και Jack Wilshere, καθώς και την μοναδική τραγουδίστρια Janelle Monáe να πρωταγωνιστούν σε ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ που συγκινεί τόσο τους λάτρεις του ποδοσφαίρου όσο και τους λάτρεις της εξωτικής Βραζιλίας!

Απολαύστε τη νέα Pepsi Max Ole φέτος το καλοκαίρι και γνωρίστε τη Βραζιλία των αρωμάτων και των αισθήσεων.