Αν και προ ημερών είχε κάνει γνωστή την επιθυμία να παραμείνει στον πάγκο των Λέικερς, ο Μάικ Ντ’ Αντόνι παραιτήθηκε από τον τρίτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αιτία, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ήταν το γεγονός ότι ήθελε η ομάδα να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2016, προκειμένου να του δώσει περισσότερο χρόνο για να ανοικοδομήσει τους «λιμνανθρώπους».

Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό κι έτσι ο 62χρονος προπονητής αποχωρεί με 67 νίκες και 87 ήττες και με το φετινό ρεκόρ 27-55 να είναι η χειρότερη επίδοση στην ιστορία της ομάδας για μισό και πλέον αιώνα.

«Δεδομένων των συνθηκών, δεν ξέρω κάποιον που θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά από τον Μάικ», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μιτς Κάπτσακ.

Μαζί του πάντως διαφωνεί κάθετα ο Μάτζικ Τζόνσον. «Οι χαρούμενες μέρες επέστρεψαν. Ο Ντ’ Αντόνι παραιτήθηκε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος», έγραψε στο Twitter ο θρύλος των Λέικερς, που ήταν από τους μεγαλύτερους επικριτές του Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Πηγή: sport-fm.gr