Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην media day του Ολυμπιακού, πριν το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (14/10, 21:00), σχολίασε όλα όσα γίνονται με τις ομάδες και τον κορονοϊό, ενώ τόνισε πως ο Σλούκας έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί.

«Νομίζω ότι περιμένουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, να γινόμαστε πιο συμπαγείς, να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα. Αύριο να είμαστε καλύτεροι. Το Μιλάνο δεν έχει χάσει ακόμα, έχουν παντού μόνο νίκες. Εμείς πρέπει νa κάνουμε κάτι έξτρα για να κερδίσουμε. Εμείς να είμαστε στο πλάνο μας και να πάρουμε το ματς που τόσο θέλουμε».

Για το rotation:«Ξέρετε συνήθως δεν σκέφτεσαι με πόσους παίκτες θα παίξεις. Πολλές φορές παίζουν ρόλο τα φάουλ και άλλα θέματα. Δεν έχω στο μυαλό μου με πόσους θα πάμε. Το Μιλάνο έχει 12 καλούς και έμπειρους παίκτες. Εμείς πρέπει να είμαστε σκληροί».

Για τον κορονοϊό και αν αυτή η κατάσταση είναι αλλοίωση αποτελεσμάτων: «Ξεκάθαρα είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν ξέρα κατά πόσο είχαμε ερμηνεύσει την κατάσταση έτσι, είναι πρωτόγνωρη. Όταν μία ομάδα κατεβαίνει με 7-8 παίκτες δεν διεκδικεί καν το ματς. Η Ζενίτ δεν θα κατέβει να παίξει. Πως να κάνεις την ομάδα σου να σκεφτεί το ματς όταν η άλλη ομάδα έχει 5 κρούσματα. Συζητάμε πως να συγκεντρωθεί η ομάδα με τους άλλους προπονητές».

Για τους τραυματίες:«Ο Σλούκας έχει σοβαρές πιθανότητες, ο Ζαν-Σαρλ λιγότερες. Αλλά θα δούμε μεσολαβεί και μία προπόνηση».

Για την 1 ασίστ στην τελευταία περίοδο με Παναθηναϊκό: «Έχει σχέση ξεκάθαρα για το πόσο συμπαγής είναι μία ομάδα. Θέλω να είμαι επιεικής, γιατί όλο το επίπεδο είναι ανέτοιμο. Βλέπεις από ομάδες να κάνουν πράγματα που δεν περίμενες να κάνουν».

Πηγή: gazzetta.gr