Ήδη από την Παρασκευή βρίσκεται στην Αθήνα ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό λόγω τιμωρίας κατά την διάρκεια της πτήσης είχε την ευκαιρία να τα πει με φίλους του ΠΑΟΚ που ταξίδευαν μαζί του. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός μιλώντας με τον κόσμο τους ανέφερε ότι το ματι των συμπαικτών του γυαλίζει, τονίζοντας ότι δεν χάνεται αυτό το Κύπελλο. Μάλιστα, ο Κλάους δεν δίστασε να κάνει και πρόβλεψη λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει με 2-0 με γκολ των Σαλπιγγίδη και Στόχ.

Ένταση στον σύνδεσμο της Αθήνας

Εν τω μεταξύ, στην Ομόνοια στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα βρίσκονται οι παράγοντες της ομάδας με επικεφαλή τον Παναγιώτη Ποικιλίδη μαζί με δικηγόρους προκειμένου να ξεπεραστεί το προβλημα που υπάρχει με την διανομή των 2.500 εισιτηρίων στους οπαδούς κατοίκους Αθήναν αλλά και γενικότερα της Νοτίου Ελλάδας, με την αστυνομία να μην επιτρέπει στους φίλους του Δικεφάλου που βρίσκονται μέσα στο σύνδεσμο να βγουν έξω.

Τεράστιο κομβόι

330 πούλμαν και 105 βαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο κομβόι 25 χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό. Ήδη αυτή την στιγμή φτάνουν τα πρώτα λεωφορεία στις Αφίδνες ενώ όπως έγινε γνωστό έγιναν και άλλα περιστατικά με λεωφορεία που οι πράκτορες αρνήθηκαν να τα αντικαταστήσουν.

Μάλιστα, τα ξημερώματα του Σαββάτου υπήρξε επίθεση με βόμβα μολότοφ σε πούλμαν που θα μετέφερε κόσμο από την Θεσσαλονίκη (ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν οπαδοί) και από την στιγμή που το πρακτορείο αρνήθηκε να στείλει νέο πούλμαν, αποφασίστηκε οι οπαδοί να μεταβούν με τρένο, τα οποία όπως είναι φυσικό είναι γεμάτα με προορισμό την Αθήνα.

Πηγή: gazzetta.gr