Ολυμπιακός για ΚΕΔ: Αντικανονικά και παράνομα ακυρώθηκε το γκολ της ομάδας μας

«Προκαλείται ευθέως ζημία για την εταιρεία μας,»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:03
07/10/2020
Ολυμπιακός για ΚΕΔ: Αντικανονικά και παράνομα ακυρώθηκε το γκολ της ομάδας μας
52
loading

Με μια μακροσκελή επιστολή προς την ΚΕΔ, ο Ολυμπιακός «επιτέθηκε» και στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. «Η ΚΕΔ δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τις συνομιλίες μεταξύ διαιτητών γηπέδου και διαιτητών VAR ούτε και την εικόνα του VAR Room»

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με τα όσα πρωτοφανή έλαβαν χώρα κατά τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την περασμένη Κυριακή, 04.10.2020 και ειδικά ως προς το γκολ της ομάδας που παρανόμως ακυρώθηκε και έτσι ευθέως αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα, στερώντας 2 βαθμούς από την ομάδα μας, σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους για όσα κατωτέρω αναλυτικά περιγράφουμε.

Συγκεκριμένα, επιχειρείτε να δημιουργηθεί η αίσθηση στον φίλαθλο κόσμο ότι η offside line (γραμμή του οφσάιντ) είναι δήθεν κάποιο προηγμένο σύστημα αυτόματης υπόδειξης των παικτών που βρίσκονται σε θέση offside, αποκρύπτοντας δολίως ότι όλα τα ανωτέρω δεν είναι τίποτα άλλο από αποφάσεις και ενέργειες των διαιτητών του VAR (VAR, AVAR). Ειδικότερα, είναι 4 τα σημεία που οι εν λόγω διαιτητές VAR ευθέως παρεμβαίνουν και δύνανται ανενόχλητοι να αλλοιώσουν – δολίως όπως εν προκειμένω – την αξιολόγηση μίας φάσης ως offside ή όχι.

Το πρώτο αφορά το ποια και πόσα πλάνα θα δοθούν από χειριστές του VAR στους διαιτητές VAR της αναμέτρησης για να αποφασίσουν επί της αμφισβητούμενης φάσης, το οποίο είναι αρμοδιότητα της Εταιρείας που υποστηρίζει τεχνικά το σύστημα VAR.

Το δεύτερο αφορά το ποιο συγκεκριμένο πλάνο (από όλα τα τυχόν διαθέσιμα) θα αποφασίσει ο διαιτητής VAR να χρησιμοποιήσει για την αξιολόγηση της φάσης, το οποίο είναι και το μόνο ακολούθως που θα κυκλοφορήσει είτε προς τον διαιτητή, είτε προς την ΚΕΔ, είτε δημοσίως προς υποστήριξη της απόφασης αυτής.

Το τρίτο αφορά – ειδικά στην περίπτωση του offside, καθώς ο διαιτητής VAR αποφασίζει ποιο είναι το χρονικό σημείο που έγινε η επαφή του ποδοσφαιριστή που κάνει τη μεταβίβαση με την μπάλα, και κατά το οποίο ο επιτιθέμενος πρέπει να είναι εκτεθειμένος σύμφωνα με τον κανονισμό, ώστε να υπάρχει offside. Όπως είναι ευχερώς αντιληπτό ακόμα και κλάσματα δευτερολέπτου στο συγκεκριμένο σημείο ή ένα frame εικόνας αλλάζουν δραματικά την αξιολόγηση και την τελική κρίση. Η απόφαση αυτή και η επιλογή του χρονικού σημείου που θα κριθεί τυχόν offside γίνεται χειροκίνητα από τους διαιτητές του VAR και όχι αυτοματοποιημένα και είναι αποκλειστικά απόφαση των διαιτητών του VAR καθώς εναπόκειται πλήρως στην κρίση και τις προθέσεις των διαιτητών VAR, οι οποίες αν είναι δόλιες – όπως στην περίπτωσή μας – μπορούν ευθέως να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα.

Και τέλος, το τέταρτο αφορά ακριβώς το πώς επιλέγεται το σημείο του τελευταίου αμυντικού αλλά και το σημείο του επιθετικού για να χαραχθεί («μαρκαριστεί») η γραμμή οφσάιντ. Όλα αυτά τα σημεία επιλέγονται χειροκίνητα και αποκλειστικά με απόφαση των διαιτητών VAR. Άρα τυχόν δόλια – όπως εν προκειμένω – ή ηθελημένη επιλογή διαφορετικών ή ανόμοιων (χέρι με μπράτσο!!) σημείων από τους διαιτητές VAR του αγώνα αλλοιώνει την χάραξη της γραμμής και έτσι την τελική αξιολόγηση της.

Συνεπώς, ειδικά στο θέμα του offside η τελική απόφαση προκύπτει ευχερώς ότι είναι ευθέως αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω επιλογών και αποφάσεων των διαιτητών VAR. Έτσι όχι μόνο μπορεί να είναι εσφαλμένη αναλόγως των επιλογών που θα κάνουν οι διαιτητές του VAR, αλλά μπορεί ακόμα και εσκεμμένα να προκληθεί μια εσφαλμένη απόφαση ή ακόμα και να επιλεγούν οι «κατάλληλες» εικόνες ώστε εκ των υστέρων μια εσφαλμένη απόφαση να εμφανιστεί ως ορθή.

Το παράδειγμα για το δήθεν offside γκολ της ομάδας μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι το πλέον χαρακτηριστικό. Το οποίο μάλιστα δολίως κάλυψε ο κ. Κλάτενμπεργκ στις δημόσιες τηλεκριτικές του (!!!) και για το οποίο φυσικά ακόμη και σήμερα η ΚΕΔ δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τις συνομιλίες μεταξύ διαιτητών γηπέδου και διαιτητών VAR ούτε και την εικόνα του VAR Room ώστε με διαφάνεια (την οποία συνεχώς επικαλείται ο κ. Κλάτενμπεργκ) να μάθει ο φίλαθλος κόσμος τι ειπώθηκε και έγινε κατά το κρίσιμο χρονικό σημείο. Όπως δολίως κάλυψε την εσκεμμένη απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Σεμέδο, ενώ από τη σωστή – πίσω – λήψη φαίνεται καθαρά η παράβαση. Όπως δολίως συγκάλυψε κατά παράβαση των κανονισμών τις εσκεμμένες αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Παναιτωλικός – ΑΕΚ για μη καταλογισμό πέναλτι και για καθυστερημένη επανείσοδο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο.

Είναι σαφές ότι για ακόμη μία φορά γίνεται προσπάθεια να ζημιωθεί δολίως η ομάδα μας από τον χειρισμό του VAR και να αλλοιωθεί εναντίον μας το αποτέλεσμα.

Ενώ προκύπτει ξεκάθαρα από την ανάλυση με όλα τα διαθέσιμα τεχνικά εργαλεία της επίμαχης φάσης του δήθεν offside, ότι αντικανονικά και παράνομα ακυρώθηκε το γκολ της ομάδας μας.

Περαιτέρω, με τις ως άνω δόλιες ενέργειες τόσο της ΚΕΔ όσο και των διαιτητών του γηπέδου και του VAR, ως αναλύθηκε παραπάνω, προκαλείται ευθέως ζημία για την εταιρεία μας, την οποία θα αναφέρουμε ενώπιον των αρμοδίων ποινικών και αστικών δικαστηρίων.

Τέλος, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την προστασία της ομάδας μας από τις ως άνω δόλιες ενέργειες που την ζημιώνουν ευθέως, σας καλούμε για ακόμη μία φορά να δώσετε στη δημοσιότητα το σύνολο των συνομιλιών των διαιτητών του αγώνα με τους διαιτητές VAR καθώς και την εικόνα από το VAR Room κατά τον ίδιο κρίσιμο χρόνο.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

52
σχόλια
 1. avatar Omg

  Καλά εδώ ακούγαμε ότι και με τη wolves έγινε σφαγή κ αδικία.το θέμα ειναι ότι με τέτοια τοποθέτηση αδικείς την ομάδα σου κ κρύβεις τα προβλήματα κάτω απ\' το χαλακι

 2. avatar Laser

  Παιδιά συγχώρεση ζητώ. Μόλις πήρα το χάπι μου και τα μυαλά μου ήρθαν στην θέση τους. Παθαίνω αμόκ και αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό είναι ό Χοντρός καί ό Τάκης. Πεθαίνω για σένα θρύλε μου . Όλε Όλε Όλε Όλε Όλε Όλε Όλε Όλε Όλε.

 3. avatar ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!

  ΠΑΟΚ ΠΑΟ ΑΕΚ μαζί ενωμένοι ενάντια στο δυνάστη τους ... 45-28-18 γραμμή υποστήριξης θυμάτων Ολυμπιακού... εξυπηρέτηση 20/24

 4. avatar Laser

  Όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες που γράφετε εδώ ένα μόνο θα σας πω. Αν το γκολ αυτό το είχαν πετύχει τα Γιάννενα και το ακύρωνε ο διαιτητής θα βγαίνατε και θα μιλάγατε για παράγκα υπέρ του Ολυμπιακού! Θα λέγατε ότι ακυρώθηκε κανονικό γκολ των Ιωαννίνων, ότι στέρησαν από τα Γιάννενα τη νίκη, ότι μη τυχόν και κάνει μια ήττα ο Ολυμπιακός και άλλα πολλά. Θα τα λέγατε όλα αυτά ή δεν θα τα λέγατε? Αλλά μη χαίρεστε, 2 βαθμούς χάσαμε. Το πρωτάθλημα δικό μας είναι και πάλι. 45 πρωταθλήματα, 28 κύπελλα, στην Ευρώπη είμαστε στη 34η θέση! Πού να τα δείτε εσείς αυτά? Ποτέ δεν θα τα δείτε!! Τι άλλο πέρα από χαρά μπορεί να νοιώσει ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού για την ομάδα του? Με εσάς τους πικραμένους και άτιτλους θα ασχοληθούμε?

 5. avatar wtf1

  Ρε παιδια καποιο λαθος εχει γινει, δεν μιλαει για ζημια στην ομαδα Ολυμπιακος, για ζημια σε εταιρεια μιλαει! Εσεις εκει τα προβατα του Ολυμπιακου ξυπνηστε, δεν εχετε ομαδα, εταιρεια εχετε μονο που αλλοι την εκμεταλλευονται και αλλοι βγαζουν κερδη, εσεις ειστε απλα αμισθα προβατα που βελαζετε οταν σας κανουν σημα οι τσοπανηδες της εταιρειας!

  1. avatar ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!

   ΑΕΚ είσαι ε?

  2. avatar Λέγε ρε κοκορακι

   Ποια ομαδουλα υποστηρίζεις. Τι φοβάσαι μήπως βγάλουμε τα δικά σου απλυτα στη φόρα. Κοκοκοοοοοοο ρεεεεεε !

  3. avatar Όπως έτρεξες

   Εσύ πρόβατο στο συλλαλητήριο για να διώξατε την οικογένεια. Όπως έτρεξες εσύ για να δώσεις λεφτά στο PAO Alive. Όπως έτρεξες εσύ να βάψεις τα κάγκελα της Λεωφόρο. Μεγαλύτερα πρόβατα από εσάς δεν υπάρχουν.

  4. avatar Laser

   Για πες μας ρε μεγάλε τι ομάδα είσαι, έτσι για να έχουμε και ένα παράδειγμα προς μίμηση! Γιατί φαντάζομαι ότι ομάδα και να είσαι, οι επιτυχίες του Ολυμπιακού εντός και εκτός Ελλάδας μπροστά στις επιτυχίες της ομάδας σου θα είναι μηδαμινές, έτσι δεν είναι?

   1. avatar wtf1

    ..,Ειμαι Χαραυγιακος νεοlosers... Το να μιλατε εσεις για παραγκα και τιτλους, που οι μισοι ειναι πληρωμενοι, δεν ειναι απλως ανεκδοτο, ειναι τραγωδια... Κλαψτε λιγο για την διαιτησια που δεν μπορειτε να χρηματισετε πλεον...

 6. avatar ALBERTO BIGON

  Ξεκίνησε νωρίς το κλάμα και το δράμα φέτος.Μπεεεεεεεεεε

 7. avatar κακος

  Τα παράπονα του Ολυμπιακού, δεν είναι κλάψα, όσο και αν οι απογοητευμένοι θέλουν να τα παρουσιάζουν ως τέτοια.
  Είναι καταγγελίες οτι μια συγκεκριμένη ομάδα (συμμορία) εντολοδόχων αλλοίωσε αποτέλεσμα. Με αποδείξεις ... με φωτογραφίες, με στραβές γραμμές και πιθανώς με συνεννόηση (όσο δεν δίνουν τον διάλογο μεταξύ διαιτητή και VAR κάλλιστα μπορεί να το ισχυρίζεται).
  Όχι με καταθέσεις τύπου Φύσσα (μου είπε οτι του είπε ... αλλά τελικά έπαιξε). Με φωτογραφίες και με παράθεση γεγονότων και κανονισμών.
  Και για να μη μπερδεύεστε, ο Ολυμπιακός δείτε πόσο μίκρυνε τα χρόνια της εξυγίανσης... Το περσινό νταμπλ και το οτι είναι ΠΑΛΙ η μόνη ομάδα που παίζει στο CL είναι μία ένδειξη. Το οτι πουλάει όποτε θέλει και στην τιμή που θέλει παίκτες του σε ομάδες της Αγγλίας, Ισπανίας ... είναι άλλη μια ένδειξη του πόσο έχει μικρύνει.
  Και έχει και συνέχεια.

 8. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

  * ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΑΑ!!! Μας ζαλίσατε τα […]!!! Η αριστεία του λιμανιού ξαναχτυπά με η χωρίς τσουκαλά, καραπαππά!!! Δηλαδή για τους λιμανίσιους επιστήμονες να αλλάξουν οι κανονισμοί της Ουέφα??? Ρε μάγκες τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε... μορφωμένοι άνθρωποι??? Τι ζόρια είναι αυτά??? Έτσι θέλει η Ουέφα, έτσι γουστάρει, ΕΤΣΙ ορίζει το οφσάιντ, ακόμα και στο χιλιοστό του χιλιοστού ω χιλιοστό ολέ!!! Λογαριασμό θα σας δώσει???
  * * Κι εσείς στο δικό σας σπίτι μπορεί να γουστάρετε να κυκλοφοράτε με το σώβρακο!!! Αν δεν αρέσει στους καλεσμένους σας ας φύγουν!!!
  Αν δεν το αντέχετε τώρα αυτό το ποδόσφαιρο... υπάρχει λύση!!! Καλέστε τις φάμπρικες και τα εργοστάσια του λιμανιού, φωνάξτε τους εργαζομένους από καράβια, Παπαστράτο, Κεράνη, Πειραϊκή, ναυπηγεία Περάματος κλπ. και φτιάξτε ένα δικό σας πρωτάθλημα ΧΩΡΙΣ, ΧΩΡΙΣ, ΧΩΡΙΣ.........….οφσάιντ!!! ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΣΑΪΝΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.
  * * * Η ΚΕΔ λοιπόν ΣΩΣΤΑ έπραξε γιατί πάει σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ουέφα.
  ΥΓ...Είδατε τι πάθατε από τη Γουλβς??? Αλλά εκεί κάνετε ευρωΜΟΚΟ... γιατί εκεί ευρωΒΑΡΑΝΕ!!!
  Και κάτι ακόμα: Από θρύλος (τώρα και ευρωπρέσβης) των γηπέδων ξαφνικά γίνατε εταιρία??? Θα πρέπει όμως να ξέρετε (που το ξέρετε αλλά επιλεκτικά το ξεχνάτε) ότι στις εταιρίες ανά τον κόσμο υπάρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ.
  Έτσι κάνετε και στις άλλες εταιρίες σας (νόμιμες η παράνομες) σαν σχολιαρόπαιδα που σας πήραν το κουλούρι??? Η μήπως εκεί κάνετε ΞΑΝΑ ΜΟΚΟ???

  1. avatar ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!

   Κοίτα αν σου αρέσει το γράψιμο μπορείς να ασχοληθείς με τη λογοτεχνία ... Ποτε δεν ξέρεις

  2. avatar Μιλάει ο αμπαλος

   Που στο περσινό πρωτάθλημα έπαιρνε πέναλτι σε σχεδόν κάθε αγωνιστική όταν έκαναν βουτιές οι παίχτες του ! Για σε ρε πρωταθλητή Παναθηναιπεναλτιακε !

   1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

    Ναι ρε μπαλωμένε... γι αυτό πήρα το πρωτάθλημα με διαφορά... +35 βαθμούς!!! Επειδή πήρα πολλά πέναλτι!!!
    * ΞΥΠΝΑ μπαλωμένε και ραμμένε και μάθε: Όταν σου δίνουν πέναλτι χωρίς να διεκδικείς κάτι... είναι σαν να σου βάζουν γύψο σε κομμένο ποδάρι!!!
    Άιντε τώρα νανάκια.

    1. avatar Είσαι και άσχετος!

     Εάν δεν είχες πάρει αυτά τα πέναλτι θα ήσουν στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας και θα επαιζες την κατηγορία. Άντε κοιμάσαι όρθιος!

  3. avatar Εχεις δίκιο υπάρχουν κανόνες

   Και ο κανόνας έλεγε πως έπρεπε να πέσεις κατηγορία πριν μερικά χρόνια αλλά άλλαξε ο νόμος και ψήφισε υπέρ την παραμονής σου και ο Ολυμπιακός μαζί με τις άλλες ομάδες. Εκεί δεν ίσχυε ο κανόνας ε ;

   1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

    Καλά άστο... εσένα η εταιρία σου από την εποχή Κοσκωτά έπρεπε να είναι στο ερασιτεχνικό!!!

    1. avatar Και εσύ από

     Υπόθεση δωροδοκίας με τον Ηρακλή αλλά και εκεί πάλι σε έσωσε ο Ολυμπιακός. Άντε για ύπνο γιατί έχεις σχολείο αύριο και πάλι αδιάβαστος θα πας.

     1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

      Google: Με τα μάτια του γαύρου Μέρος Α.
      *
      Μάθε, διάβασε, ενημερώσου... Τροφή για σκέψη και ΟΧΙ ΣΑΝΟ από τα ταχύρρυθμα τσουκαλά. Ενημερώσου από τις εφημερίδες της εποχής, τις δηλώσεις και τα πρακτικά από τους εμπλεκομένους και έλα πιο διαβασμένος την άλλη φορά.
      *
      (αν θες πήγαινε και στο Μέρος Γ, για να δεις τις αγάπες που είχε ο γαύρος με την Χούντα)

  4. avatar Laser

   Κοίτα την ομάδα σου ρε πικραμένε και άσε τη Γουλβς. Εσύ την Ευρώπη ούτε με το τηλεσκόπιο πλέον δεν τη βλέπεις! Τελευταίοι είστε, Β Εθνική πάτε, το έχεις πάρει χαμπάρι??

   1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

    Καλώς τον γλυκαμένο με τα... Ευρωπαϊκά γλειφιτζούρια!!!
    Ποια Γουλβς? Στη Γουλβς είσαι ακόμα εσύ, πάει αυτή.
    Τώρα υπάρχει Σίτυ, Πόρτο και Μαρσέιγ!!!
    Α ρε καημένε γαύρε τι όνειρο να βλεπες . . .

    1. avatar Laser

     Ρε άσε τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις 35 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, το γνωρίζεις αυτό? Εσύ δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε τη Γλυφάδα, το γνωρίζεις αυτό? Τελευταίος είσαι και πας για Β Εθνική, το γνωρίζεις αυτό?

 9. avatar Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αυτό που όλοι οι άλλοι αντιλαμβάνονται

  ότι δηλαδή η τεχνολογία είναι \"κουτή\" και γράφει ότι βλέπει. Προφανώς επειδή θέλουν σύμφωνα με την πάγια τακτική τους να ασκήσουν πιέσεις στους διαιτητές για τα επόμενα παιχνίδια. Με τέτοιου τύπου πιέσεις έχουν κερδίσει πρωταθλήματα και εκατομμύρια. Πολύτιμοι συμπαραστάτες σε όλο αυτό οι \"δημοσιογράφοι\" της πλάκας και οι διαιτητές του συρμού. Όλοι αυτοί κάθονται τώρα παρέα και κλαίνε.

 10. avatar Για κοιτα ποιοι μιλανε

  Κλαμα κλαμα κλαμα ακομα και οταν τους παιζουν 50 - 50, μα καλα δεν καταλαβαινουν οτι ολο αυτο μικραινει την ομαδα τους στα ματια των ουδετερων φιλαθλων

  1. avatar ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ ???

   Άσε ρε φίλε το έχουμε μάθει πια το παραμύθι. Ευνοείται ο Ολυμπιακός χαλάει ο κόσμος. Αδικείται ο Ολυμπιακός δεν τρέχει τίποτα ...

   1. avatar The north face 😂😂😂😂 😭😭😍😂😭😍

    Αυτό ρε είναι αγγούρι καλυβιωτικο. Τό καταναλώνεις καθημερινά για αυτό και λάμπει η επιδερμίδα σου.

    1. avatar ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ ???

     Τα αγγουράκια στα έχω αφιερώσει εδώ και καιρό [...] 🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒 Γράψε και κάτι δικό σου αν μπορείς βέβαια...

 11. avatar wtf1

  Και κλαμα η κυρια!! Ρε εσεις οι Ολυμπιακοι, που το παιζετε και μαγκες της Πειραικης, γουσταρετε να κλαψουριζετε ετσι σαν γατακια, για να μην πω τιποτα αλλο? Ποσο πιο πολυ θα ξεφτιλιστειτε?

  1. avatar Laser

   20 πρωταθλήματα σε 24 χρόνια έχουμε!! Πόσο πιο πολύ θα σας ξεφτιλίσουμε?

  2. avatar Μιλανε όλοι μιλάει

   Και η Μαρθα Κλάψα του βορρά που επί 90 χρόνια μας έχει πρήξει τα φρύδια με την κλάψα και την μιζέρια της.

   1. avatar The north face 😂😂😂😂 😭😭😍😂😭😍

    Πακιστανε αυτά τά έχω πει εγώ.

    1. avatar Μπράβο αγόρι μου

     Είναι καλό να γνωρίζεις τον εαυτό σου και τι είσαι. Το συγκεκριμένο σχόλιο ΔΕΝ αφορα εσένα και απαντάει στον wtf1. Οπότε κάνε μου την χάρη και μην είσαι αγενής και να μου απαντάς όταν σου απευθύνω τον λόγο. Τρόπους δεν σου έμαθαν οι γονείς σου η μήπως απλά εσύ ήσουν [...] και δεν τους έδινες σημασία;

   2. avatar wtf1

    Χα, χα, ποια του Βορρα? Τοσο εξυπνος εισαι που με καταλαβες ρε μαγκα κλαψα Πειραιωτη?Μονο που επεσες εξω καμμια 500αρια χιλιομετρα? Ειναι απο το σανο που σας ταιζει Μαρινακης και Καραπαππας, σας εχουν χαζεψει!

    1. avatar Λέγε ρε ΜΑΓΚΑ wtf1τι ομάδα είσαι

     Η μήπως φοβάσαι;

 12. avatar Alexander4

  Φέρτε πίσω Σπάθα και Κασναφέρη! Το ΒΑΡ μας αδικεί! Κλαψ, κλαψ, κλαψ. Είναι πλέον για λύπηση οι μπειραιώτες!

  1. avatar Φέρτε πίσω

   Τον ΣΥΡΙΖΑ μήπως και πάρεις κανένα τίτλο.

   1. avatar Alexander4

    Με συριζα σανοφάγε πήρες κ εσύ. Τι, όχι; Ήταν άλλο πράγμα τότε; Μπεεεε

    1. avatar Τι λες ρε μάγκα σοβαρά;

     Και να πήρα με ΣΥΡΙΖΑ τι πήρα με την αξία μου ΟΧΙ σαν εσένα πρωταθλητή των ΠΡΕΣΠΩΝ !

     1. avatar Alexander4

      Προφανώς ρε σανοφάγε νομίζεις πως ΕΣΥ το πήρες με την αξία σου ενώ οι άλλοι όχι! Μάθε επίσης σανοφάγε πως στις τελευταίες εκλογές, η Θεσσαλονίκη έβγαλε πρώτο κόμμα τη ΝΔ ενώ ο μπειραιάς τον συριζα! Καταλαβαίνεις τώρα το iq σας;; Τράβα τώρα να πουλήσεις το Καστελόριζο για ένα πρωτάθλημα (καλό ε;;;). Μπεεεε.

     2. avatar Ώπα το γυρίσαμε τώρα

      Σε Θεσσαλονίκη- Αθήνα κομπλεξικέ; Από τότε που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ σας πήγαινε τρένο η διαιτησία. Τα πλακάκια του μπάνιου σου έχουν μεγαλύτερο iq από εσένα ρε χαλβά. Τράβα Κάνε συζήτηση μαζί τους μήπως και μάθεις κάτι παραπάνω και κάνεις κάτι στη ζωή σου.
      ΥΓ Και φαντάσου έχουν δικαίωμα ψήφου κάτι άτομα σαν εσένα...

     3. avatar Ενώ εσένα Μπάμια

      Σε πήγαιναν όλες οι άλλες κυβερνήσεις από τον περασμένο αιώνα. Μια ζωή στην κλεψιά και στην ψευτιά ήσουν, γι αυτό όλες οι άλλες ομάδες εκτός από τα παραρτήματα είναι απέναντι σας.

     4. avatar 3 πρωτάθλημα έχεις

      Ρε ! Το ένα δώρο από την Χούντα και τα άλλα δύο από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Για 30 χρόνια είχες παγωμένα χρέη και από τα οποία δεν πλήρωσες ούτε τα μισά. Χαρισμένα γήπεδα και ένα σωρό φορές σε γλίτωσε το κράτος από υποβιβασμό λογο δολοφονίας Μπλιωνα, μπούκα με όπλα, συνιδιοκτησία κτλ. Διαρκειας από Τσοχατζοπουλο και όχι μόνο. Μέχρι και κυριακη άνοιξε τράπεζα για χάρη σου. Και μιλάς εσύ για κυβερνήσεις; Με όλα αυτά που έχεις κάνει δεν θα έπρεπε να υπάρχεις ΚΑΝ !

 13. avatar ΑΨΙΟΥ !!!

  ΠΩΩΩ ΡΕΕΕΕ ΓΚΡΙΝΙΑ !!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ !!!
  ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ , ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ....

 14. avatar Νικόδημος

  Φωνάζει ο κλέφτης

 15. avatar Κουλερμαν

  Τριχες. Και μαλιστα κατσαρες. Ευτυχως που υπαρχουν και τα συνδρομητικά και βλεπουμε πρωταθληματα της προκοπης.

  1. avatar Ε τότε γιατί

   Ασχολείσαι με το Ελληνικό αφού υπάρχουν καλύτερα πρωταθλήματα; Άδειασε μας την γωνία ρε φίλε.

 16. avatar Aimilios

  επεσε θυμα ευρωπαικης παραγκας ο θρυλος παιδια, κλαψτε

  1. avatar Άσε ρε Αιμιλία

   Εσύ ακόμα να πεις ποια ομάδα υποστηρίζεις. Τόσο πολύ φοβάσαι;

   1. avatar The north face 😂😂😂😂 😭😭😍😂😭😍

    Πακιστανε είμαστε αντί Γαύροι . Ρουφηξε τό αυγουλάκι σου και κάνε τίς γαργαρες σου. Και κοίτα να φτιάξεις ένα δένδρο στο Τουρκολίμανο. Στην σκιά του θά δροσίζονται όλοι οι γαύροι. Κατάλαβες άιντε βεντούζα τώρα.....

    1. avatar ΚΡΑ ΚΡΑ

     Κρασνονταρ ! ΚΡΑ ΚΡΑ Κρασνονταρ! Πόσο πονάει ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει