Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς τόνισε ότι το μεγάλο ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πρόσθεσε ότι με νίκη ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει άνεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού

«Υπάρχουν πολλοί παίκτες που αποδίδουν πάρα πολύ καλά, φέτος. Ο Μιραλάς, ο Φετφατζίδης, ο Ριέρα, που ανεβαίνει τελευταία, ο Φουστέ, ο Ιμπαγάσα, ο Ντουντού, του οποίου η ψυχολογία αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Επίσης, ο Τοροσίδης είναι σε καλή κατάσταση, όπως και όλη η ομάδα».

Για το αν ενδεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού βάζει πρόωρα τέλος στο πρωτάθλημα

«Όχι, βέβαια. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά σίγουρα αν ο Ολυμπιακός κερδίσει, θα αποκτήσει ένα μεγάλο προβάδισμα και πολλή άνεση για τη συνέχεια. Υπάρχουν, όμως, ακόμα πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την προετοιμασία που γίνεται για τέτοια παιχνίδια

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να μιλάει πολύ ο προπονητής, γιατί οι παίκτες έχουν κίνητρο και προετοιμάζονται και από μόνοι τους. Είναι παιχνίδια, στα οποία όλοι περιμένουν να παίξουν. Στον προπονητή δεν μένουν πολλά για να κάνει, ώστε να ετοιμάσει την ομάδα ψυχολογικά».

Για τα στοιχεία των ντέρμπι που του λείπουν περισσότερο

«Όλη η διαδικασία τής προετοιμασίας, πριν τα παιχνίδια: τα αποδυτήρια, ο αγωνιστικός χώρος, ο κόσμος. Είναι πράγματα που δεν βρίσκεις εύκολα και δεν μπορείς να τα ξαναζήσεις. Όμως, τι να κάνουμε; Για όλα υπάρχει ένα τέλος».

Για το μέλλον του σε σχέση με τον Ολυμπιακό

«Ο καιρός θα δείξει. Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Έχω τονίσει επανειλημμένα, ότι ο Ολυμπιακός θα έχει προτεραιότητα σε οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου, επειδή πέρασα πολλά ωραία χρόνια εκεί. Αυτά, όμως, θα τα δούμε στη συνέχεια…».

Πηγή: gazzetta.gr