Εδώ και λίγα 24ωρα ο ο 22χρονος δεξιός μπακ Μούσα Ουαγκέ, ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Τι είχε πει ο Λιονέλ Μέσι για το wonderkid της Σενεγάλης.

Λίγο πριν ρίξει την «βόμβα» περί αποχώρησης του από την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, είχε συναντηθεί με την διοίκηση, ώστε να συζητήσει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές όπου ο Μπαρτομέου ζητά την άποψη του Αργεντινού για την διαμόρφωση του ρόστερ.

Λόγω της πανδημίας, οι «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν σε δύσκολη οικονομική θέση, όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες. Γι’ αυτό και  ο «Λίο», θέλοντας την ενίσχυση της ομάδας του, ζήτησε από τους ιθύνοντες την παραχώρηση πέντε παικτών, προκειμένου να βρεθούν χρήματα και να προχωρήσει εν τέλει ο σύλλογος σε μεταγραφική ενίσχυση.

Ενας εκ των πέντε ποδοσφαιριστών ήταν και ο Μούσα Ουαγκέ, για τον οποίο ο Μέσι είχε προτείνει να δοθεί κάπου με την μορφή δανεισμού και να επιστρέψει πιο έτοιμος στο «Καμπ Νου». Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το «everythingbarca», το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει, ότι ο Αργεντινός είχε πει στην διοίκηση πως πιστεύει στις δυνατότητες του νεαρού 22χρονου μπακ, ωστόσο δεν θα βρει τον χρόνο που επιθυμεί στην Μπαρτσελόνα.

Γι’ αυτό και ζήτησε τον δανεισμό του ή ακόμα και την πώληση του. Αρκεί ο σύλλογος να έβαζε στα ταμεία του 20 εκατ. ευρώ. Τελικά, η διοίκηση αποφάσισε να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ.

Οι άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές που φέρεται να ζήτησε ο Μέσι την αποχώρηση τους, ήταν οι Ντεμπελέ, Κουτίνιο, Τοντίμπο και Ραφίνια.

Πηγή: gazzetta.gr