Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη Μίλαν στη νίκη επί της Μπολόνια, καθώς πέτυχε δύο τέρματα. Ο Σουηδός, είναι σε τρομερή φόρμα και βρήκε την ευκαιρία να την… πει σε όλους αυτούς που τον κρίνουν για την ηλικία του.

Ο Ζλάταν συνεχίζει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, σκοράροντας ακατάπαυστα. Ο Σουηδός, θέλησε να δώσει μια απάντηση γι’ ακόμη μία φορά σε όλους αυτούς που τον κρίνουν για την ηλικία του.

Είμαι σε καλή κατάσταση, δούλεψα καλά και είναι το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν. Κερδίσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Αν ήμουν 20, θα είχα σημειώσει δύο ακόμη. Δεν είμαι μεγάλος, είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αρχίζω γέρος και θα πεθαίνω νέος! Η ομάδα λειτούργησε καλά, αλλά δεν είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι και κάναμε κάποια λάθη.

Μου αρέσει η ευθύνη. Δεν θέλω να μιλούν οι άνθρωποι για την ηλικία μου. Θέλω να με συμπεριφέρονται όπως στους υπόλοιπους. Δεν έχει σημασία αν είμαι 38 ετών, θέλω να αντιμετωπίζομαι σαν 20χρονος».

Πηγή: gazzetta.gr