Οριστικά χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα. Ο διεθνής φόργουορντ, που όπως γράψαμε νωρίτερα, έχει τελικά θλάση σε πλευρικό μυ, δεν προπονήθηκε σήμερα (20/3) καθώς ακολούθησε θεραπεία για να ξεπεράσει τους έντονους πόνους που του έχει προκαλέσει ο τραυματισμός.

Όπως όλα δείχνουν, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον έτερο τελικό με την Μάλαγα στην Ανδαλουσία τη προσεχή Πέμπτη (27/3), με τις πιθανότητες σύμφωνα με όσα μας είπε το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, να είναι υπέρ του. Το καλό είναι πως έστω και αν έγινε μεγάλο μπέρδεμα με τη διάγνωση του τραυματισμού του, ο συγκεκριμένος δεν επιφέρει ιδιαίτερη ανησυχία.

Σε αντίθεση με τον «Πρι», κανονικά προπονήθηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Βασίλης Σπανούλης, που επιστρέφει μετά από τρία παιχνίδια που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο. Έτοιμος είναι και ο Κατσίβελης που έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

* Σε μέτρια επίπεδα κινείται η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι, καθώς μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, είχαν διατεθεί περίπου πέντε χιλιάδες «κομμάτια». Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, περιμένουν αύριο 7-8 χιλιάδες κόσμου στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Πηγή: Sport-fm.gr