Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο απέναντι στον Ηλυσιακό δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Ξέραμε ότι αυτά τα παιχνίδια, μετά από δυνατά ματς στην Ευρώπη κρύβουν παγίδες. Πόσω μάλλον από ομάδες διψασμένες. Εμείς προσπαθήσαμε ένα βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα. Βγάλαμε ωραίες φάσεις και μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο όλα ήταν καλά. Μετά λίγο η κούραση και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει», τόνισε ο τεχνικός των «πράσινων».

Πλέον η προσοχή στρέφεται στη δύσκολη συνέχεια και το ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη. «Δεν έχουμε χρόνο ούτε για χαρές ούτε για στεναχώριες. Θέλουμε πολλή δουλειά για να βελτιωθούμε. Και με τις απουσίες που έχουμε όλα είναι πιο δύσκολα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι μαζί και παλεύουμε. Το ματς της Πέμπτης θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα δούμε τον Ζέλικο να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε την δουλειά μας. Οι παίκτες βρήκαν χρόνο και προσπάθησαν για το καλύτερο και αυτό θα γίνεται από εδώ και πέρα. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για την πολύ καλή βραδιά του και του εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια», πρόσθεσε ο «Φράγκι».

Ο Νίκος Παππάς, που «καθάρισε» το ματς στο τέλος, είπε: «Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Στον αποψινό αγώνα θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο μέρος ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε αυτά που μας ζητήθηκαν. Τρέξαμε και βρήκαμε εύκολα καλάθια στο αιφνιδιασμό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε προβλήματα. Παρουσιάσαμε ασυνεννοησία στην άμυνα και κενά διαστήματα στην επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την Φενέρ μπροστά μας, αλλά εμείς πάμε για την νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr