Θέση με αφορμή τα ρεπορτάζ και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τα οποία έχει ασκηθεί εναντίον του δίωξη για παραβίαση εισαγγελικής εντολής στον περυσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και ότι προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, πήρε ο Γιώργος Σαρρής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι κάθε απόπειρα να πληγεί το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να δρομολογηθούν διοικητικές ή άλλες εξελίξεις από εξω-ποδοσφαιρικά κέντρα θα πέσει, όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις, στο κενό.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Σαρρής δήλωσε:

«Εσχάτως έχουμε γίνει θεατές μιας προσπάθειας από διάφορα κέντρα να δρομολογούν διαδικασίες πριν από τους εισαγγελείς, να αποφασίζουν και να εκδίδουν ετυμηγορίες πριν απ’ αυτούς, αλλά και να προβλέπουν ως άλλοι… mentalists, πως δήθεν σκέπτομαι να παραιτηθώ.

Κάθε απόπειρα, από όπου και αν προέρχεται, να πληγεί το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να δρομολογηθούν διοικητικές ή άλλες εξελίξεις από εξω-ποδοσφαιρικά κέντρα θα πέσει, όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις, στο κενό.

Το ποδόσφαιρο είναι σε γνώση όσων σχεδιάζεται να εξελιχθούν και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο τις θεσμικές κατακτήσεις του».

Πηγή: sport-fm.gr