Έρχονται εξελίξεις για το γήπεδο

Να «τρέξουν» το θέμα της «Αγια-Σοφιάς» προσπαθούν στην ΑΕΚ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:55
11/02/2014
Έρχονται εξελίξεις για το γήπεδο
loading

Καθοριστικοί μήνες θα είναι για την ΑΕΚ, σε ότι αφορά την «Αγια-Σοφιά», ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο φάκελος καταλληλότητας του γηπέδου, αλλά τα σημαντικά θα έρθουν αργότερα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να «τρέξουν» όσο πιο πολύ γίνεται το θέμα, καθώς επιθυμούν μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα να είναι διαθέσιμα τα έγγραφα που θα κατατεθούν στην ΔΟΚΚ (Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών) του ΥΠΕΚΑ για να δοθεί η άδεια για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Αν όλα πάνε καλά ίσως υπάρξουν ευχάριστα νέα μέχρι και 15 ημέρες νωρίτερα. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως δύσκολα θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο, διότι πρόκειται για γήπεδο UEFA 4 αστέρων και αναμένεται να είναι εύκολη υπόθεση η έκκριση.

Επιπλέον, η Τετάρτη (12/2) θα είναι η τελευταία ημέρα εργασιών στον ιστορικό χώρο που υπήρχε το «Νίκος Γκούμας». Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της στρωματογραφίας του υπεδάφους, έχει στείλει ήδη όλα τα δείγματα που έχει συγκεντρώσει, ενώ έχει ξεκινήσει κάποιες επιπλέον μετρήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει