Πράσινη κυριολεκτικά θέλει να κάνει την έδρα της η ΚΑΕ Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» μάλιστα με έγγραφό τους ζήτησαν σχετική άδεια ώστε να βάψουν τα κίτρινα και λευκά καθίσματα του ΟΑΚΑ, πράσινα, με δικά τους έξοδα.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» αναφέρει:

«Έχοντας υπόψη το από 8-1-2014 με αριθμ. πρωτ. 112 έγγραφο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο σχετικά με την μετατροπή του χρώματος των καθισμάτων σε ορισμένα διαζώματα του Κ.Γ.Αθλοπαιδιών από κίτρινο ή λευκό σε πράσινο χρώμα, με έξοδα που θα βαρύνουν την ΚΑΕ ΠΑΟ, καθώς επίσης και τις τεχνικές παρατηρήσεις της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του Υπευθύνου της εγκατάστασης, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει να ζητηθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟ περισσότερες τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με το ανωτέρω θέμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η οποιαδήποτε αλλαγή (αλλαγή χρώματος καθισμάτων) δεν θα επιφέρει σε βάθος χρόνου βλάβη ή φθορά των υλικών που αποτελούν πάγιο σταθερό εξοπλισμό της εγκατάστασης, καθώς και δεν θα δημιουργεί ενδεχομένως ζήτημα ως προς τη χρήση της εγκατάστασης για αγώνες ή εκδηλώσεις άλλων φορέων (βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα)».

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.