Ένας από τους παίκτες που «κοιτάζει» ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου είναι και ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο 31χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ και όπως φαίνεται υπάρχει στη λίστα του Γιώργου Βόβορα ενόψει της νέας σεζόν.

Άλλωστε είναι… γνώστης και των «πράσινων» αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ καθώς είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη χρονιά της μετά-Ομπράντοβιτς εποχή και δη την σεζόν 2012-13.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μανρέσα, Ομπραντόιρο, Ρέθυμνο και μέχρι πρότινος στους «κιτρινόμαυρους». Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών και φυσικά φημίζεται για το εξαιρετικό, περιφερειακό του, σουτ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» (που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες) εκτός του ότι «εξετάζει» προσεκτικά όλες τις πιθανές λύσεις των ξένων, παράλληλα κοιτάζει να στελεχώσει και τον ελληνικό κορμό.

Από εκεί και πέρα στη λίστα του υπάρχουν παίκτες όπως οι Κασελάκης και Μποχωρίδης, ενώ για τους ξένους έχουν προκριθεί και βρίσκονται ψηλά στη λίστα οι Τζόρνταν Μόργκαν, Μάρκους Φόστερ, Μάλκολμ Χιλ, Λάνγκστον Χολ, Άαρον Ουάιτ ενώ σε περίπτωση που η ομάδα βρεθεί στο BCL θα δυσκολέψει πολύ η περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν.

Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Γιαπλές αναμένεται να προστεθεί στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού και να πάρει θέση δίπλα από τον Γιώργο Βόβορα μαζί με τους Γιώργο Καλαϊτζή και Νίκο Παππά.

Πηγή: gazzetta.gr