Άρης: Επιστολή της κυβέρνησης στη FIFA για την τιμωρία

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ενημέρωσαν για τις κινήσεις της πολιτείας σχετικά με το ban από την παγκόσμια ομοσπονδία


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
17:16
26/05/2020
Άρης: Επιστολή της κυβέρνησης στη FIFA για την τιμωρία
1
loading

Εστάλη την Τρίτη η επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης προς την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη.

Οι κίτρινοι έχουν τιμωρηθεί από τη FIFA λόγω οφειλών της παλιάς ΠΑΕ, αφού δεν έγινε δεκτή η θέση τους, η οποία είναι ότι η νέα ΠΑΕ δεν έχει σχέση με την προηγούμενη.

Οι διοικούντες τον Άρη είχαν ζητήσει την παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να αρθεί η ποινή και την Τρίτη όντως εστάλη επιστολή προς την παγκόσμια ομοσπονδία για το θέμα.

Η σχετική ανακοίνωση των ΠΑΕ και Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής.

«Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα στην FIFA επιστολή αναφορικά με το ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η επιστολή, για την οποία είναι ενήμερος προσωπικά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συντάχθηκε από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Δημητριάδη με βάση τους κανόνες που διέπουν την ελληνική νομοθεσία, με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι απολύτως σύννομη.

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Δημητριάδης, αναγνωρίζοντας τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με την FIFA».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    Δικαιωση του Αρη αμεσα..ειναι αδικο αυτο που συμβαινει..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει