Τα παράπονά του για τον τρόπο που χρησιμοποιείται (ή μάλλον δεν χρησιμοποιείται) στην Ιντερνασιονάλ έκανε ευθέως ο Νάτσο Σκόκο. Σε συνέντευξή του στο ESPN, ο Αργεντινός γκρίνιαξε για τον χρόνο συμμετοχής του και κάθε άλλο παρά αρνήθηκε ότι παίζει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Αργεντινή.

«Θέλω πάντα να παίζω και να έχω μια συνέχεια. Είμαι ένας παίκτης που δεν ικανοποιείται μόνο με προπονήσεις και με 20 ή 30 λεπτά αγώνα. Δεν νιώθω καλά και άνετα με αυτή την κατάσταση. Προσωπικά προσπαθώ πάντα να δουλεύω πιο σκληρά», είπε χαρακτηριστικά ο «υδραυλικός».

Ερωτώμενος, δε, για το αν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στη χώρα του, σημείωσε: «Ως τώρα υπάρχουν μόνο φήμες. Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν για το ενδεχόμενο να γυρίσω στην Αργεντινή τους λέω ότι πάντα υπάρχει αυτή η ιδέα. Έχω εκεί την οικογένεια μου, τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους.

Όταν θα αποφασίσω να επιστρέψω η προτεραιότητα μου είναι η Νιούελς αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο λόγω της οικονομικής της κατάστασης. Η πραγματικότητα στη Νιούελς είναι δύσκολη, καθώς προσπαθεί να διορθώσει λάθη που έκανε στο παρελθόν».

Πηγή: Sport-fm.gr