Σαν να μην έφτανε στους φίλους της Μίλαν η ανακοίνωση των διοικούντων για μεταγραφική λιτότητα, ήρθαν οι δηλώσεις του Αλεχάνδρε Πάτο να τους αναστατώσουν ακόμα περισσότερο. Ο 21χρονος επιθετικός εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν η επόμενη σεζόν θα τον βρει στην ομάδα του Μιλάνου.
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσω για το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή ούτε εγώ ο ίδιος δεν ξέρω αν θα παραμείνω στη Μίλαν. Η κατάσταση θα ξεκαθαριστεί μετά τις 20 Ιουλίου», ήταν οι δηλώσεις του Πάτο σε Νοτιοαφρικανούς δημοσιογράφους. Κάποιοι θεωρούν ότι πίσω από την απροθυμία του παίχτη κρύβεται η Τσέλσι, η οποία ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Πάτο, του οποίου ο αποκλεισμός από την 23αδα της εθνικής Βραζιλίας προκάλεσε έκπληξη, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Νότιο Αφρική για να αγωνιστεί σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Όσοι φίλαθλοι πάντως θα παρακολουθήσουν τους αγώνες της «Σελεσάο» θα πρέπει να υπομείνουν έναν ακόμα… ενοχλητικό, αφού ο Πάτο δήλωσε ότι έχει αγοράσει ήδη βουβουζέλα για υποστηρίξει με αφρικανικό στυλ την εθνική του!

Πηγή: Sport-fm