Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα θεωρείται πλέον ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» από το προσεχές καλοκαίρι.

Η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας (09/03) επίσημη επιστολή προς την ΠΑΕ Άρης, μέσω της οποίας της γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον Ισπανό στόπερ, για συνεργασία από την 1η Ιουλίου 2020 κι έπειτα.

Μία κίνηση που έπρεπε να γίνει για τυπικούς λόγους από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» (με βάση τις «επιταγές» της FIFA), καθώς όλοι οι σύλλογοι που «κλείνουν» έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του (όπως εν προκειμένω ο Βέλεθ), οφείλουν να ενημερώνουν επίσημα τη νυν ομάδα του, για τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή τους.

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το έπραξε τη Δευτέρα (09/03) και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το κοινοποίησε προς τον Τύπο μέσω των ανθρώπων της, οριστικοποιώντας τη μεταγραφή του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στο «τριφύλλι».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, το μόνο που σχολίασαν, έπειτα από τη «διαρροή» από την ΠΑΕ Άρης ήταν πως «…τώρα έχουμε μπροστά μας τα πλέι-οφ, όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για τις μεταγραφές».