Για την απόκτηση του Αντρές Ινιέστα από τη Μπαρτσελόνα, είναι πολύ πιθανό να κινηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρακολουθεί την πορεία των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού με τους «μπλαουγκράνα»

Η φημολογία πως οι σχέσεις του 29χρονου μέσου με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο έχει σημάνει συναγερμό στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι πρωταθλητές Αγγλίας παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ινιέστα με τη Μπαρτσελόνα και φαίνονται διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση ακόμη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να φέρουν στην Αγγλία έναν απο τους κορυφαίους παίκτες του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail.

Το συμβόλαιο του 29χρονου άσου λήγει το 2015 και ο ίδιος είχε κατά καιρούς δηλώσει ότι η Βαρκελώνη είναι το σπίτι του και η Μπαρτσελόνα η μόνη ομάδα στην οποία θέλει να αγωνίζεται.

Ωστόσο κάποια γεγονότα, όπως η απομάκρυνση του φυσιοθεραπευτή Εμιλι Ρικαρτ (ο οποίος είχε βοηθήσει τον Ινιέστα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που είχε), αλλά και η κατάσταση της ομάδα μετά την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, φαίνεται πως μπορούν να κάνουν τον Ινιέστα να σκεφτεί -για πρώτη φορά-τη ζωή μακριά από το Καμπ Νου. Και πάνω σε αυτό στηρίζεται και η πίστη της Γιουνάιτεντ πως μπορεί να τον εντάξει στο δυανμικό της.

Πηγή: england365.gr