Μπλεξίματα για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος βρέθηκε στην Παραγουάη έχοντας εισέλθει στη χώρα με πλαστό διαβατήριο το οποίο τον παρουσίαζε ως… ντόπιο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα λάμβανε μέρος σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ευαισθητοποίησης για τη βοήθεια σε άπορα παιδιά, όμως, μόνο ήρεμη δεν ήταν η παρουσία του στην Παραγουάη.

Εκεί, οι Αρχές αντιλήφθηκαν ότι το διαβατήριο που είχε μαζί με τον αδερφό του ήταν πλαστό και τον παρουσίαζε ως ντόπιο!

Δείτε τη στιγμή της σύλληψής του:

«Τρολάρισμα» στο Twitter για τη σύλληψη του Ροναλντίνιο

Η σύλληψη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ το βράδυ της Τετάρτης στην Παραγουάη δεν πέρασε απαρατήρητη και στα social media έγινε το ανάλογο τρολάρισμα.

Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός στο Twitter.  Ένα χαρακτηριστικό tweet αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος χρειάζεται προσωπικό προπονητή για να τον καθοδηγεί στη… ζωή του μιας και δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά.

Άλλοι είναι εκνευρισμένοι με τον 39χρονο σούπερ σταρ για τη συγκεκριμένη του κίνηση, χαρακτηρίζοντας τον απαράδεκτο. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι πήραν το μέρος του. «Ποιος ζητάει από τον Ροναλντίνιο, διαβατήριο; Όλοι τον γνωρίζουν», έγραψε ένας θαυμαστής του, χαριτολογώντας.

https://twitter.com/Muda_Brasil_/status/1235466923288276993?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1235466923288276993&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fworld%2Farticle%2F1452587%2Fastamatito-trolarisma-sto-twitter-gia-tin-syllipsi-toy-ronalntinio-pics

Πηγή: gazzetta.gr