Την είσοδο στα πλέι-οφ και την έξοδο στην Ευρώπη, αν δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, πανηγυρίζει ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν τη Λαμία και ήξεραν ότι με νίκη θα εξασφάλισαν μια θέση στην πρώτη 6άδα, πράγμα που σημαίνει συμμετοχή στα πλέι-οφ και έξοδο στην Ευρώπη, αν δεν ανασταλεί η τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Αποστολή εξετελέσθη, λοιπόν, για τον ΟΦΗ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με την κοντινή προβολή του Φιγκειρέδο και έφτασε στο 2-0 στο 9′ με το πολύ ωραίο σουτ του Ναμπί. Και μέχρι να καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε, ήρθε και το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, από την ωραία ατομική προσπάθεια του Σεμέντο στο 20′.

Ανώδυνη ήττα ο Άρης

Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης έχανε με 1-2 από τον Ατρόμητο αλλά δεν πάθαινε κάποια ζημιά, όπως και οι Περιστεριώτες δεν κέρδισαν ουσιαστικά κάτι από αυτή τη νίκη.

Η οποία, μάλιστα, ήρθε με ανατροπή. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 48′ με τον Ντιγκινί μετά την ασίστ του Μαντσίνι, αλλά οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 52′ με τον Ενσικουλού μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και πήραν τη νίκη στο 60′ με την πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Γκάλο (1-2).

Εύκολα η ΑΕΛ τον Αστέρα

Όσο για το πιο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της τελευταίας αγωνιστικής, η ΑΕΛ με χατ-τρικ του Μιλοσάβλιεβιτς επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο θα τα ξαναπεί στα πλέι-άουτ.

Το 1-0 έγινε στο 18′ με προβολή μετά τη σέντρα του Μπέρτου, το 2-0 ήρθε στο 36′ με πλασέ μετά την πάσα του Ουάρντα, το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 44′ νέα προβολή μετά το γέμισμα ξανά του Αιγύπτιου.