Από σήμερα (14/10) οι φίλοι της Λάρισας θα μπορούν να διαλέξουν το όνομα που προτιμούν να δοθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ, και η επιλογή θα γίνεται μεταξύ των 6 επικρατέστερων ονομάτων που έχουν προταθεί.

Αντίστροφα μετρούν στη Λάρισα για να ανοίξει το νεόδμητο «παλατάκι» της ομάδας τις πύλες του για να υποδεχτεί τον κόσμο της ΑΕΛ, και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί το κατάλληλο όνομα για αυτό το υπερσύγχρονο «στολίδι» της Θεσσαλικής πόλης.

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει μέσω ψηφοφορίας από το επίσημο site της ομάδας, και θα διαρκέσει ως τις 3 Νοεμβρίου. Κάθε ενδιαφερόμενος φίλαθλος μπορεί να επιλέξει το όνομα που προτιμά ώστε να δοθεί στο νέο γήπεδο ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως τα 6 επικρατέστερα που έχουν απομείνει προς ψήφιση προήλθαν από εισήγηση απλών φιλάθλων.

Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι ο φίλαθλος που θα έχει προτείνει την ονομασία η οποία τελικά θα επιλεγεί μέσω της ψηφοφορίας, θα κερδίσει τα εξής έπαθλα: α) 3.000 € σε μετρητά και β) ένα 3ετές εισιτήριο διαρκείας. Σε περίπτωση που το επιλεχθέν όνομα του νέου γηπέδου προταθεί από περισσότερους από έναν φιλάθλους, θα διενεργηθεί κλήρωση.

Οι ονομασίες που προκρίθηκαν προς ψήφιση είναι οι εξής:

AEL FC ARENA

AEL 1964 ARENA

LARISSA FC ARENA

CRIMSON PARK

QUEEN AEL PARK

AEL PALACE

Πηγή:gazzetta.gr