Μεγάλη η «κίνηση» των εισιτηρίων, λίγες μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Σήμερα, τέθηκαν στη διάθεση των μη μελών της «Παν. Συμμαχίας» τα «μαγικά χαρτάκια» και όπως ενημερώνουν από το «πράσινο στρατόπεδο» έχουν μείνει μόλις 2.000 εισιτήρια για το ματς, τα οποία φυσικά θα κάνουν «φτερά» τις επόμενες μέρες.

Σήμερα, εξαντλήθηκαν το «πακέτο» που αφορά τις θύρες 6-7, τα οποία κόστιζαν από 35 έως 120 ευρώ για τα μέλη και από 60 έως 120 για τα μη μέλη. Επίσης, υπάρχουν ακόμη και 150 εισιτήρια για τα vip της Λεωφόρου, τα οποία κοστίζουν 150 ευρώ για τα μέλη και 300 για τα μέλη.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να τονιστεί ότι από τον Παναθηναϊκό κατανοούν ότι οι τιμές είναι αρκετά υψηλότερες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά υπογραμμίζουν ότι τα χρήματα αυτά πάνε αποκλειστικά στην ομάδα, μια και, έτσι όπως έχει η κατάσταση, ο βασικός «αιμοδότης» της είναι ο κόσμος της.

Παράλληλα, γίνεται κατανοητό ότι κερδισμένοι είναι όσοι έχουν γραφτεί στην «Παν. Συμμαχία», μια και «απολαμβάνουν» έκπτωση, εκτός από άλλες παροχές.

Πηγή: sport-fm.gr