Σε θέση να πάρει την Άρσεναλ στις πλάτες του είναι ο Ολιβιέ Ζιρού όπως δήλωσε ο ίδιος ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων της ομάδας σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έδειξε μάλιστα να ανησυχεί για τις πολλές αναμετρήσεις αφού θα μεσολαβήσουν και οι δύο αγώνες της Γαλλίας για τα μπαράζ του Μουντιάλ κόντρα στην Ουκρανία.

Ο Γάλλος στράικερ έχει ξεμείνει στην κορυφή της επίθεσης αφού τόσο ο Λούκας Ποντόλσκι όσο και ο Θίο Γουόλκοτ παραμένουν εκτός μάχης λόγω τραυματισμών. «Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που ήμουν ποτέ. Δεν έχω τραυματισμούς και αυτό με βοηθάει. Δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με τον αριθμό των αγώνων. Λογικά θα ξεκουραστώ και στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ, οπότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα» τόνισε αρχικά ο Ζιρού.

Δεν παρέλεψε φυσικά να αναφερθεί και στην ήττα από την Ντόρτμουντ. «Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, δεν έπρεπε να χάσουμε. Μπορούσαμε να το καταφέρουμε αυτό αφού τελειώσαμε καλύτερα το παιχνίδι. Πριν δεχθούμε μάλιστα το δεύτερο γκολ, είχαμε καλές ευκαιρίες. Αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε μια ήττα. Έχουμε πανηγυρίσει τις νίκες σε τόσα παιχνίδια. Με εξαίρεση την ήττα από την Αστον Βίλα και την ισοπαλία με την Μπρόμιτς, δεν είχαμε άλλα προβλήματα. Ας μη μένουμε στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά μας».

Πηγή: england365.gr