Το ΔΣ της ΕΠΟ ζήτησε να κάνει άμεσα συνάντηση με FIFA και ΕΠΟ για τους κυβερνητικούς χειρισμούς, ενώ είναι ανοιχτό να παρευρεθεί άμεσα στη Νιόν ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Την Δευτέρα στην ΕΠΟ υπήρξε μία ανοιχτή και αναλυτική συζήτηση αρκετών ωρών. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας είναι σαφέστατα ενοχλημένη από τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και εξακολουθεί να θεωρεί πως οι Κυβερνώντες επιδιώκουν να ρίξουν την νυν εκλεγμένη διοίκηση με κάθε τρόπο, παρακάμπτοντάς της.

Έτσι λοιπόν σε αυτήν την φάση αποφασίστηκε και ζητήθηκε συνάντηση με τις FIFA / UEFA και είναι ανοιχτό ο Βαγγέλης Γραμμένος να πάει άμεσα στη Νιόν.

Η ατζέντα θα έχει να κάνει με τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης και στο σκέλος του αυτοδιοίκητου αλλά και όλους τους χειρισμούς των τελευταίων ημερών.

Εκτός από τα στελέχη της ΕΠΟ έντονες αντιδράσεις υπάρχουν και από τους εκπρόσωπους των Ενώσεων. «Δεν κάναμε τίποτα για να μας εγκαλούν. Αυτήν την στιγμή προσπαθούν να ρίξουν μία νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα αντιδράσουμε», ήταν σχετικές ατάκες που ακούστηκαν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν κινήσεις που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα. Επίσης εκτός από τις συναντήσεις με τις FIFA / UEFA η ΕΠΟ θα συγκαλέσει μες στον Φλεβάρη Δ.Σ. και Γενική Συνέλευση για το επόμενο πλαίσιο των κινήσεών της.

Πηγή: gazzetta.gr