Ο Μάξι Λοβέρα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το Ολυμπιακός – Καλαμάτα χαρούμενος αλλά και… ανακουφισμένος που σκόραρε δύο φορές. Τι σχολίασε για το αγωνιστικό του προφίλ και του στόχους του.

Μαζί με τον Γκερέρο ήταν μεγάλοι πρωταγωνιστές στο 4-1 επί της Καλαμάτας καθότι σκόραραν από δύο γκολ. Ο Μάξι Λοβέρα δείχνει πως ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά, κάτι που φάνηκε και στα όσα είπε στην μεικτή ζώνη μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

«Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενος. Αναζητούσα εδώ και πολύ καιρό αυτά τα γκολ και κατάφερα να πετύχω δύο. Για μένα είναι η πρώτη φορά μακριά από την Αργεντινή, χωρις να έχω στην διάθεσή μου χρόνο προσαρμογής και για να γνωρίσω τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών μου. Με την απόδοσή μου στο ματς αυτό νιώθω καλύτερα και ελπίζω να συνεχίσω στο ίδιο μονοπάτι», ισχυρίστηκε αρχικά.

Όσο για το τι του αρέσει και τι όχι είπε ότι «μου αρέσει πάρα πολύ να ντριμπλάρω τους αντιπάλους και να βρίσκω διαδρόμους για την περιοχή. Θέλω να δίνω ασίστ, όμως όπως θα έχετε καταλάβει το μαρκάρισμα δεν είναι κάτι που μου αρέσει». Ο Μάξι Λοβέρα πάντως ξεκαθάρισε πως «θα ήθελα πάρα πολλους τίτλους με αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός. Θα ήθελα να τα καταφέρω για τον κόσμο αλλά και για μένα».

Πηγή: gazzetta.gr