Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο (12/01, 19:30) ντέρμπι «δικεφάλων», με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μίλος Ντέλετιτς παραμένει εκτός με ίωση.

Από την στιγμή που το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε στην Ένωση στρέφουν αποκλειστικά το βλέμμα τους στην αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Βόσνιο στόπερ να μην μπαίνει με τους συμπαίκτες του για προπόνηση, καθώς έχει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, κάτι που ισχύει και με τον Σέρβο εξτρέμ.

Σε περίπτωση που ο Βράνιες δεν καταφέρει να προλάβει το ματς στη Θεσσαλονίκη, τότε θα αποτελέσει ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης πάντα έδειχνε αποφασισμένος να προλαβαίνει τέτοια παιχνίδια και κάτι τέτοιο πιθανόν να γίνει και τώρα. Για τον λόγο αυτό επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».

Αντίθετα, έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα του είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος -ούτως ή άλλως- είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Αρκαδία.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.