Τελικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά αγωνιστική, καθώς οι διαιτητές δεν θα προχωρήσουν σε αποχή και το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/1).

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν… ποδαρικό στις προπονήσεις για το 2020 το απόγευμα της Πέμπτης. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Δώνη, Κουρμπέλη, Κολοβό και Βαγιαννίδη να έχουν ξεπεράσει την ίωση και να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα. Επίσης, πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό στο χέρι, προπονήθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Η προπόνηση ξεκίνησε με κυκλοφορία της μπάλας, συνεχίστηκε με παιχνίδι τριών ομάδων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ξεκάθαρο προβάδισμα έχει η «καλή ενδεκάδα», όπως την έχει αποκαλέσει αρκετές φορές ο Δώνης. Δηλαδή οι: Διούδης, Ινσούα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Ζαχίντ.

Πηγή: gazzetta.gr