Γκιγκς, Σκόουλς, Μπατ, Μπέκαμ και τ’ αδέρφια Νέβιλ θέλουν να οδηγήσουν στη δόξα άσημη ομάδα στην Αγγλία

Τρομερά βήματα προόδου για την Σάλφορντ Γιουνάιτεντ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
15:38
31/12/2019
Γκιγκς, Σκόουλς, Μπατ, Μπέκαμ και τ' αδέρφια Νέβιλ θέλουν να οδηγήσουν στη δόξα άσημη ομάδα στην Αγγλία
loading

Η Σάλφορντ Γιουνάιτεντ έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου στα χέρια της Τάξης του '92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι εικόνες από το γήπεδο όπου συνήθιζε ν' αγωνίζεται στην έναρξη της 10ετίας και αυτές από το πανέμορφο μέρος που παίζει πλέον, είναι απτές αποδείξεις της εξέλιξης.

Οι Γκιγκς, Σκόουλς, Μπατ, Μπέκαμ και τ' αδέρφια Νέβιλ έχουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Σάλφορντ Γιουνάιτεντ, με το μεγάλο αφεντικό της Βαλένθια και πολύ καλό φίλο των αδερφών Νέβιλ, Πίτερ Λιμ, να έχει εμπλακεί στο μετοχικό σχήμα.

Η Σάλφορντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου από το φετινό καλοκαίρι έχοντας καταφέρει να πάρει την άνοδο και οι θρύλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούν να δηλώνουν περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει, τις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει για ν' ανέβει επίπεδο η ομάδα και φυσικά τα αποτελέσματα που έχουν δει μέχρι στιγμής.

Αντικρίζοντας την εικόνα του γηπέδου στην έναρξη της 10ετίας και το κλείσιμο, το οποίο θα σημειωθεί σε λίγες ώρες, γίνεται ξεκάθαρο πως πρόκειται για ... άλλο επίπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει